Naujoji Victorios Beckham kolekcija nustebino gerbėjus

Niujorko mados savaitėje Victoria Beckham pristatė naujojo sezono kolekciją ir visus nustebino naujais sprendimais.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Metų Moteris Gražina Gudaitytė-Liutaud: žinau ilgaamžės santuokos paslaptį
- 3 stilingos rudens naujovės (FOTO)
- Šią savaitę - ir palankios dienos, ir nemalonūs pokyčiai
- Akmenys pagal zodiako ženklą
- Kitoks plovas

Vis tik, galima sakyti, neveltui Victoria Beckham savo laiku ryžosi tapti drabužių dizainere. Iš pradžių nedaug kas tikėjo šio pokyčio sėkme, tačiau Victoria įrodė, kad turi ne tik ambicijų, bet ir talentą.

Pirmosios jos vardo kolekcijos nedaug kuo skyrėsi viena nuo kitos – Beckham užsispyrusiai ant podiumo demonstravo minimalistinio stiliaus suknutes, pieštuko formos sijonus, kurie atrodė puikiai, tačiau buvo nuobodoki.

Tačiau štai jau keli sezonai iš eilės niekas nieko negali prikišti, kad kuriamos kolekcijos - tik daugiavaikės mamos bandymas pasisiūti suknelių sau pačiai.

Beckham pasiekė progreso, ir naujoji kolekcija tai tik patvirtina. Kolekcijos leitmotyvas – 70-ieji, taip pat – karinė tematika, kuri Beckham akimis tikrai neatrodo agresyviai.

Laisvo stiliaus paltai, sujuosti plačiais diržais, šiek tiek primena karines milines, trumpos striukės su antpečiais, kelnių kostiumai – visa tai žiūrovai išvydo ant podiumo.

Vida Press
Kalbant apie spalvinę gamą – kolekcijoje yra militaristiniam stiliui būdingų smėlio atspalvių, amžino baltos ir juodos spalvų derinio bei visus nustebinusių rausvos ir geltonos spalvų.

Vida Press
Dar vienas siurprizas – avalynės pasirinkimas: nežiūrint į tai, kad pati Victoria nenulipa nuo itin aukštų kulniukų, savo talento gerbėjoms ji siūlo smailianosius plokščiapadžius batelius – vienspalvius arba margintus gėlėmis. 
Vida Press

Naujoji V. Beckham kolekcija:

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis