Naujoje parduotuvėje - ir XXXL drabužiai

PLC „Panorama“ įvyko Lietuvoje sukurtų vyriškų ir moteriškų rūbų parduotuvių tinklo „Ombre Pura“ parduotuvės atidarymas. Vakaro tema – „Pirmasis pasimatymas“.

Šių dienų skaitomiausi:
- Anoreksija sirgusi Miglė: gydytojai 30-ojo gimtadienio man nežadėjo
- V. Baublienė: balti marškiniai - nuobodi uniforma ar teisingas stilius?
- Namų remontas: vietoj balkono įrengė du atskirus kambarėlius
- Kelnaitės su juostele - už ar prieš?
- R. Bolgovo vištienos patiekalas Motinos dienai

Pirmą kartą Vilniuje susitinka „Ombre“ – prekės ženklas vyrams – ir „Pura“ – prekės ženklas, kuriamas moterims. Šventės svečiai išvydo ne tik naujas drabužių kolekcijas, bet ir įvaizdį pakeitusias garsenybes.

DELFI / Tomas Vinickas

Į naujos parduotuvės atidarymo šventę „Ombre Pura“ pasikvietė stilistę Agnę Gilytę, kuri negailėjo patarimų susirinkusiems. Stilistė pabrėžė, kad svarbiausias dalykas yra figūros tipas. Būtent juo vadovaudamasi moteris turėtų pasirinkti tinkamus drabužius. „Svarbiausia yra paslėpti trūkumus ir atskleisti privalumus“, – pastebejo A. Gilytė.

Sabina Repčenkienė
Sabina Repčenkienė
DELFI / Tomas Vinickas

Parduotuvės atidarymo vakaro metu Jurijui Smoriginui, Astai Stašaitytei, Vyteniui Pauliukaičiui ir Sabinai Repčenkienai buvo sukurti nauji, pasimatymams tinkantys įvaizdžiai. Modeliais tapusios garsenybės pasipuošė drabužiais iš „Ombre Pura“ parduotuvės asortimento, avėjo batus iš parduotuvės „Salamander“.

Asta Stašaitytė-Masalskienė
Asta Stašaitytė-Masalskienė
DELFI / Tomas Vinickas

Agnė Gilytė pataria pirkti tuos drabužius, kurie tinka čia ir dabar: „Moterys nusiperka suknelę, kuria planuoja pasipuošti atsikračusios kelių kilogramų. Įvertinkite savo trūkumus, proporcijas, rinkites tai, kad iš tiesų jums tinka.“

Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas
DELFI / Tomas Vinickas

Pasak stilistės, madai neabejingos moterys turėtų nepamiršti pavasario/vasaros sezonui įsigyti gėlių, gyvūnų raštais ar augmenija margintų drabužių. Šiais metais spintose turėtų karaliauti pastelinės spalvos. Pati populiariausia – balta.

„Nors ši spalva tinka ne visoms, tačiau visada yra išeitis – drabužių sluoksniavimas. Tam puikiai tiks šalikai, lietpaltis ar megztinis. Nepamirškite detalių – jos pagyviną rūbų ansamblį“, – stiliaus patarimus dalina stilistė.

Vytenis Pauliukaitis
Vytenis Pauliukaitis
DELFI / Tomas Vinickas

Einančioms į pasimatymą stilistė A. Gilytė rekomenduoja vilkėti drabužius, su kuriais jaučiatės gražiausiai. „Per pirmąjį pasimatymą norime padaryti didžiausią įspūdį. Labai svarbu neeksperimentuoti, likti ištikimai sau. Moterys savo grožį gali pabrėžti sijonais ar suknelėmis“, – sako A. Gilytė.

Donatas Baumila su šeima
Donatas Baumila su šeima
DELFI / Tomas Vinickas

„Ombre|Pura“ parduotuvėse siūlomos Lietuvoje kuriamų prekių ženklų kolekcijos neatsilieka nuo pasaulyje vyraujančių spalvų bei raštų tendencijų. Parduotuvės savo klientams siūlo ne tik modernios ir elegantiškos klasikos įkvėptus dalykinio stiliaus rūbus, bet ir platų aksesuarų, kurie puikiai derės prie išsirinktų drabužių, asortimentą.

Monika Dirsytė
Monika Dirsytė
DELFI / Tomas Vinickas

Svarbiausia, kad patinkančių drabužių parduotuvėse „Ombre Pura“ sau ras ir tie klientai, kuriems reikia ypatingo dydžio drabužių. Vyriškų rūbų asortimentas prasideda nuo 48 ir tęsiasi iki 64 dydžio. Klientų poreikiams net trys skirtingi ūgiai: 178 cm, 182 cm ir 188 cm. Moteriškų rūbų asortimentas – nuo S iki 3XL dydžio. Viskas sukurta ir pagaminta Lietuvoje.

Vakaro akimirkos:

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis