Nauji ir šilti įvaizdžiai rudens-žiemos sezonui

Ir rudenį, ir žiemą galime atrodyti nenuobodžiai, stilingai, moderniai. Lauko drabužiai išryškins jūsų asmeninį stilių ir atliks svarbiausią funkciją - neleis sušalti. Ką siūlo šio šaltojo sezono mada?

BOHEMA

Ryškiausios bohemiško stiliaus detalės: kailis, plačiakraštės skrybėlės ir verstos odos aksesuarai. Šįmet rudeniui skirtose ESPRIT kolekcijose atgimė ne tik kailinių, bet ir kailiu dabintų liemenių mada. Tai šilti ir stilingi drabužiai, kuriuos lengvai pritaikysite tiek kasdieniam, tiek elegantiškam įvaizdžiui. Vilkėdama ilgą kardiganą ar liemenę liemenį galite sujuosti odiniu dirželiu, apranga akimirksniu taps gyvesnė.

ESPRIT nuotr.

Skrybėlė, 31,99 Eur; Liemenė, 69,99 Eur; Kailiniai, 139,99 Eur; Aulinukai, 79,99 Eur; Diržas, 31,99 Eur; Liemenė, 99,99 Eur; Rankinė, 79,99 Eur, ESPRIT

7-ASIS DEŠIMTMETIS

60-aisiais vyravusios griežtos formos ir aiškios linijos vėl grįžta į mūsų drabužines. Kokono silueto paltai ir kardiganai greitai pritaps kiekvienos garderobe, o skiriamasis mod stiliaus bruožas - langeliai - papuoš net pačią kukliausią. Drąsiai derinkite grafiniais raštais margintus drabužius, žaiskite juoda, balta, pilka ir sodriomis spalvomis (nuo mėlynos iki raudonos), suteikite aprangai išskirtinumo 7-ąjį dešimtmetį atspindinčiais aksesuarais: skrybėlėmis, ilgaauliais batais, plastiko papuošalais ir dėžutes primenančiomis rankinėmis.

ESPRIT nuotr.

Paltas, 129,99 Eur; Pirštinės, 39,99 Eur; Skrybėlė, 39,99 Eur; Kardiganas, 99,99 Eur; Puspaltis, 129,99 Eur; Šalikas, 31,99 Eur, ESPRIT

8-ASIS DEŠIMTMETIS

Šiandieninėse tendencijose vyrauja ir 8-asis dešimtmetis. Jis į mados padangę atnešė platėjančius flared džinsus, plačias kelnes, verstos odos detales ir rusvų bei smėlio atspalvių gamą - visa tai rasite ESPRIT rudens kolekcijose. 8-ojo deš. laikotarpiui būdingi vidutinio ilgio paltai sujuosiami diržais, jie puikiai tinka kasdienai, tačiau atrodo elegantiškiau nei striukės. Nesuklysite prie tokio palto derindama plačią kailinę apykaklę, raštuotas pirštines ir talpią odinę rankinę.

ESPRIT nuotr.

Šalis, 25,99 Eur; Rankinė, 71,99 Eur; Paltas, 169,99 Eur, Aulinukai, 89,99 Eur; Paltas, 129,99 Eur; Pirštinės, 25,99 Eur, ESPRIT

MINIMALIZMAS

Tai greičiausiai pastaruoju metu dažniausiai liaupsinamas stilius. Minimalistinis įvaizdis visuomet atrodo ištobulintas nuo iki, juk ne veltui sakoma, kad grožis slypi paprastume. Minimalistiniame garderobe privalo atsidurti griežtesnio kirpimo aiškių linijų paltas, santūrūs aulinukai ar vyriško tipo bateliai, paprasti balti marškinėliai ir juodi džinsai. Kad įvaizdis nebūtų nuobodus, intrigą kurkite audinių faktūromis, šį sezoną ypač madingi kilpinio buklė audinio paltai ir puspalčiai.

ESPRIT nuotr.

Šalikas, 39,99 Eur; Paltas, 89,99 Eur; Paltas, 149,99 Eur; Kepurė, 31,99 Eur; Paltas, 89,99 Eur; Pirštinės, 25,99 Eur, ESPRIT

URBANIZMAS

Urbanizmo temą atspindi šiuolaikiški, veikliai miesto moteriai kuriami drabužiai. Čia dera patogumas, universalumas, modernūs ir sportiški elementai. Urbanistinis stilius - idealus pasirinkimas norinčioms laisvalaikiu atrodyti stilingai arba toms, kurių darbas nereikalauja atrodyti itin dalykiškai. Pagrindiniai tokio stiliaus rudens pirkiniai: siauros odinės kelnės, daugeliui figūrų tinkami tamsūs džinsai, šilta pūkinė striukė ir pašiltinti sportiniai bateliai. Taip pat rudens sezoną vyrauja ilgų storesnio audinio švarkų mada, juos galite vilkėti ne tik prie kelnių, bet ir kaip trumpas sukneles.

ESPRIT nuotr.

Striukė, 159,99 Eur; Šalikas, 31,99 Eur; Piniginė, 39,99 Eur; Paltas, 149,99 Eur; Švarkas, 99,99 Eur; Rankinė, 59,99 Eur, ESPRIT

Kepurė, 19,99 Eur; Striukė, 149,99 Eur; Rankinė, 71,99 Eur; Sportiniai bateliai, 89,99 Eur, ESPRIT

SPORTAS

Rudens ir žiemos tendencijos aktualios ne tik moterims, bet ir vyrams. Šį sezoną ESPRIT dizaineriai itin daug dėmesio skyrė sportinio įvaizdžio paieškoms. Šiandien sportinis stilius anaiptol nėra skirtas tik treniruotėms, treninginės kelnės, džemperiai ar sportinė avalynė tapo svarbia laisvalaikio garderobo dalimi. Rudenį stilingi vyrai neapsieis ir be odinių baikerių stiliaus striukių ar ypač madingų beisbolininkų švarkų.

ESPRIT nuotr.

Džemperis, 45,99 Eur; Džemperis, 99,99 Eur; Striukė, 99,99 Eur; Striukė, 79,99 Eur, ESPRIT

ATSKALŪNAS

Tai laisvalaikio apranga, kurioje susijungia miestas, užmiestis, kalnai, sportinės detalės ir klasika. Tvido švarkai, pūkinės liemenės, masyvių pynių megztiniai, džinsinis audinys, languoti marškiniai ir megzti aksesuarai - be šių elementų atskalūno spinta greičiausiai neegzistuotų. Mėgstantys neįpareigojančią, bet šiuolaikišką laisvalaikio aprangą rudens-žiemos sezoną turėtų pasirūpinti vadinamąja parka (šilta kareiviško stiliaus striuke kailiu apsiūtu gobtuvu), taip pat suvarstomais kalnų tipo auliniais batais, kurie pravers ne tik gamtoje, bet ir mieste.

Švarkas, 145,99 Eur; Kepurė, 22,99 Eur; Striukė, 99,99 Eur, ESPRIT

Šalikas 25,99 Eur; Kepurė 29,99 Eur, Liemenė, 59,99 Eur; Striukė, 199,99 Eur; ESPRIT

MIESTO RITMAS

Nuolat nardantiems didmiesčių gatvėmis prigis kasdienis miesto ritmu alsuojantis stilius. Čia nėra ekstravagancijos ir dramos, pirmenybė teikiama patogumui, universalumui. ESPRIT miesto dvasią atspindintys drabužiai ir aksesuarai yra paprastų siluetų, tačiau modernūs, lengvai pritaikomi kasdieniame garderobe. Ko verta ieškoti miestiečiams šį rudenį? Pirmiausia, pasirūpinkite šilta striuke, pavyzdžiui, dygsniuoto audinio, pravers ir treninginis švarkas, megzta liemenė bei džinsiniai marškiniai, kurie aprangai suteiks jaunatviškumo.

ESPRIT nuotr.

Striukė, 199,99 Eur; Liemenė, 59,99 Eur; Kepurė, 25,99 Eur; Švarkas, 99,99 Eur; Striukė 79,99 Eur, ESPRIT

ELEGANCIJA

Be abejo, mada turi ką pasiūlyti elegancijos gerbėjams. Šį sezoną dominuoja įvairių pilkų ir mėlynų atspalvių paletė, puikiai tiksianti solidžiam įvaizdžiui. Kad nesušaltumėte, ieškokite klasikinio stiliaus puspalčių, rinkitės subtilaus dizaino megztus aksesuarus. Elegancijos įvaizdžiui suteiks madinga lakuotos odos avalynė, o modernumo - odinės detalės drabužiuose bei skulptūriški griežtų formų siluetai.

Šalikas, 25,99 Eur; Striukė, 169,99 Eur; Paltas, 169,99 Eur; Kepurė, 25,99 Eur; Paltas, 199,99 Eur, ESPRIT

Parduotuves ESPRIT rasite Vilniuje PC AKROPOLIS, PC PANORAMA, Kaune PC AKROPOLIS, Šiauliuose PC AKROPOLIS

Daugiau informacijos apie ESPRIT www.lemodus.lt ir ESPRIT "Facebook" profilyje

Užsakymo nr.: PT_69504998

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis