Nauja kolekcija aktyvioms, veiklioms šiuolaikinėms moterims

Pernai balandį pristačiusi debiutinę prekių ženklo „V. Desire“ kolekciją, dizainerė Diana Vapsvienė pristatė ir antrąją - „Moteris kaip stirna“.

Kurdama antrąją moteris liko ištikima savo kūrybos braižui – kurti patogią, šiuolaikišką ir dėvimą madą moderniai, veikliai moteriai.

Kolekciją stebėjo vakaro svečiai:

„Kiekvieno dizainerio kūryba bent iš dalies atspindi ir patį kūrėją, jo požiūrį bei gyvenimo būdą“, – mano D. Vapsvienė. Prekių ženklas „V. Desire“ sukurtas aktyvioms, veiklioms šiuolaikinėms moterims.

"V.Desire" kolekcijos pristatymas
DELFI / Kiril Čachovskij

Naujausioje kolekcijoje D. Vapsvienė pateikė ir naujovių: įdomių naujų kirpimų, įvairesnių audinių. Spalvos – nerėžiančios akių: subtilios, prislopintos, natūralių žemės atspalvių. Dizainerė įsitikinusi: tokias lengviausia derinti ir patogiausia nešioti, o juk praktiškumas ir universalumas šiuolaikinei moteriai labai svarbu.

Vaida Grikšaitė-Česnauskienė
Vaida Grikšaitė-Česnauskienė
DELFI / Kiril Čachovskij

„Daugelis klysta manydami, kad patogus drabužis – tai didelis, platus beformis maišas. Nevertinu tokios kūrybos, – teigia dizainerė. – Iš tiesų sukonstruoti patogų drabužį yra sunkus darbas, kuriam negailiu laiko ir jėgų. Nepriekaištingos konstrukcijos drabužis man yra didžiausia vertybė“, – kūrybos principus dėsto D. Vapsvienė.

Diana Vapsvienė
Diana Vapsvienė
DELFI / Kiril Čachovskij

Antroji dizainerės kolekcija sukurta naudojant ilgaamžes šiuolaikiškas medžiagas – tencelį, modalą ir kt. Jie stilingi, patogūs, tinka ir laisvalaikiui, ir laisvoms asmenybėms vilkėti darbe. „Man svarbiausia, kad drabužiai būtų patogūs, o audiniai – jaukūs, su trupučiu „modernios architektūros“, – teigia Diana.

"V.Desire" kolekcijos pristatymas
DELFI / Kiril Čachovskij

Dizainerė D. Vapsvienė ypač patenkinta savo kurtomis liemenėmis. Šį drabužį mielai nešioja ir pati. „Liemenė – labai universalus drabužis, jį galima derinti praktiškai prie visko – sijonų, suknelių, džinsų, šortų, netgi nešioti ant švarkelio ankstyvą pavasarį“, – įvairias liemenės pritaikymo garderobe idėjas siūlo Diana.

Originalių kirpimų liemenes, tinkančias įvairiomis progomis, kūrėja vadina kolekcijos ašimi. „Ant podiumo gerbėjos išvys ir jau pamėgtus ilgus „V. Desire“ ženklo sijonus“, – vardija autorė. Šiltuoju metų laiku jie tiesiog nepakeičiami, juos tinka dėvėti ir su sportiniais bateliais, ir su aukštakulniais.

Kolekcija:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis