N. Martinavičienė: moteris visada turėtų puoštis taip, lyg būtų jos vienintelė puota, kurioje ji privalo sužibėti

Paskutinį vasaros penktadienį, rugpjūčio 28 d., sostinės Kongresų rūmuose vyks išskirtinis renginys, apgaubtas mistinės atmosferos – mados istoriko Aleksandro Vasiljevo teatralizuotas šou “Mados alchemija”.

Besidomintieji mados pasauliu turės unikalią galimybę išvysti dviejų dalių fenomenalų renginį. Pirmoje dalyje TV laidos “Mados nuosprendis” vedėjas Aleksandras Vasiljevas dalinsis savo įžvalgomis apie užburiantį mados poveikį žmonijai. Vienam pasaulio žymiausių mados istorikų scenoje talkins ir garsi lietuvių aktorė Gražina Baikštytė. 

Organizatorių nuotr.

Antroje renginio dalyje žiūrovai galės susipažinti su naujausiomis rudens-žiemos sezono tendencijomis. Renginio metu kolekcijas pristatys žinomi dizaineriai: Seržas Gandžumianas, Egidijus Rainys bei mados namai “Inži” (dizainerė Ingrida Žitkuvienė). Prie kolekcijų modelių bus pritaikyti „Natali de Lyrik“ kūrėjos Natalijos Martinavičienės papuošalai.

Organizatorių nuotr.

Pasak N. Martinavičienės, dalyvavimas renginyje “Mados alchemija” jai bus nuostabi patirtis bendrauti ir dirbti drauge su žinomu mados istoriku A.Vasiljevu. “Gaudau kiekvieną jo patarimą, bendraudama su mados maestro aš tobulėju. Man didžiulė garbė dalyvauti tokiame ypatingame ir Lietuvoje analogų neturinčiame mados šou, kuriame dirba profesionalų komanda”, - sako kūrėja.

Organizatorių nuotr.

Su portalo Moteris.lt skaitytojomis, N. Martinavičienė norėtų pasidalinti mados viena mados istoriko mintimi, kuri jai labai patinka: “Moteris visada taip turėtų puoštis, lyg tai būtų jos pirma ir vienintelė puota, kurioje ji tiesiog privalo sužibėti!" 

Nepaisant to, kad moters stilius vis labiau vyriškėja, o gatvės stilius populiarėja, savo paskaitose A. Vasiljevas visuomet daug reikšmės skiria būtent moteriškumo puoselėjimui. 

Organizatorių nuotr.

“Pritariu mados maestro, nes būtent moteriškos formos, elegancija, išryškinta talija, tai - nemirtinga klasika”, - sako išskirtinių papuošalų kūrėja. Pasak jos, papuošalas yra tiesiog magiška moters įvaizdžio detalė.

“Papuošalu mes padabiname ne tik savo išorę, bet ir sielą – juk pasipuošus iškart pakyla nuotaika, akyse įsižiebia ugnelė”, - sako stilinguose renginiuose mėgstanti lankytis žinoma moteris.

Iš spaudos konferencijos Rygoje.
Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 30 d. “Mados Alchemijos” šou vyks Rygoje. Pasak renginio prodiuserės Annos Oleinik, kitų metų pradžioje mados fiestos numatomos Ženevoje, Minske ir Maskvoje.

A. Oleinik prisipažino turinti idėją rudeniop Vilniaus ir Rygos miestų centruose atidaryti specializuotas parduotuves-kavines „Fashion Alchemie Lounge“, kuriose bus galima ne tik paskanauti skanėstų pagal A. Vasiljevo kolekcionuojamus receptus, bet ir įsigyti šou dalyvavusių dizainerių bei papuošalų kūrėjos N. Martinavičienės vardinių darbų.

Norite išvysti A. Vasiljevo teatralizuotą šou „Mados alchemija“? dalyvaukite konkurse ir laimėkite kvietimus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis