M.Petruškevičius: Lietuvos elitas neišmano raudonojo kilimo etiketo

Kur matyta, kad į prestižinius muzikos apdovanojimus ir ant raudonojo kilimo garsenybės pasirodo su džinsais, kelnėm ar net purvinais batais!? Juk kvietime aiškiai parašyta: būtinas smokingas ir vakarinė suknelė! Šitaip piktinosi etiketo žinovas Giedrius Drukteinis ir stilistas Mantas Petruškevičius.

„Į kai kurias damas pasižiūrėjus, susidaro vaizdas, kad jos į vakarėlį susiruošė per penkiolika minučių“, – vertindamas M.A.M.A. apdovanojimų svečių aprangą piktinosi stilistas M.Petruškevičius.

Etiketo žinovas G.Drukteinis taip pat negailėjo aštrios kritikos: „Atrodo, kad čia susirinko žmonės iš dviejų skirtingų renginių. Vieni – iš kažkokio korporatyvinio vakarėlio, apsirengę bet kaip ar darbiniais rūbais. O kiti tarsi atėję iš kokios inauguracijos ar Operos ir baleto teatro“.

Gediminas Juodeika ir M.A.M.A. apdovanojimų viešnios
Gediminas Juodeika ir M.A.M.A. apdovanojimų viešnios
DELFI / Tomas Vinickas

"Pinup" girls
DELFI / Tomas Vinickas

Garsenybės guodėsi, kad pasirodyti ant raudonojo kilimo – baisingai svarbus įvykis! Tiesiog karjeros kulminacija! O naujos suknelės, bateliai ir aksesuarai kainuoja krūvą pinigų! Betgi stiliaus ekspertai rėžia, kad nėra ko raukytis. Jei esi žinomas ir garbinamas, išvaizda privalai rūpintis visada. Tuomet per tokią šventę nereikės išleisti tūkstančių. „Man kartais gaila žiūrėti į merginas, dėvinčias prabangias sukneles iš garsiausių manos namų pirmų linijų, o turi vaikščioti po murziną raudoną kilimą, kurį nutrypė purvinais batais atėję svečiai“, – sakė Mantas Petruškevičius.

KLUBAS.LT nuotr.

Kvietimo reikalavimams drįso nepaklusti net stilingoji verslininkė Daina Bosas ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Agnė muzikos elito vakarėlyje pasirodė... su kelnėmis. Kai kurios poniutės į ją bei džinsais apsirėdžiusią D.Bosas piktai šnairavo ir apkalbinėjo. Tačiau Agnė rėžia, kad vakarinei suknelei milžiniškoje „Žalgirio“ arenoje – ne vieta, juk čia – šalta. „Manau, kad ateiti čia apsirengus vakarine suknele būtų ganėtinai kvaila. Bet tegu kas kaip nori, tas taip ir rengiasi“, – sakė A.Jagelavičiūtė.

KLUBAS.LT nuotr.

KLUBAS.LT nuotr.

Šilčiau apsirengusioms moterims G.Drukteinis gailestingas todėl, kad dabar – pats vidužiemis. Būtų kur kas baisiau, jeigu kokia žvaigždė, ateitų nei nuoga, nei apsirengusi. Ir paskui drebėdama demonstruotų savo apnuogintas grožybes!

„Ne piniginės turinys nulemia žmogaus skonį, jo būseną tuo metu, jo manieras. Kartais brangią suknelę apsirengia visomis prasmėmis pigi mergina. Tai, žinokite, derinys ką tu, ką tu... Turbūt pamatę tų garsių mados namų dizaineriai sakytų: „Mergaite, gal mes tau geriau paskolinsime kitą rūbą“, Lietuvos elitas neišmano raudonojo kilimo etiketo piktinosi Mantas Petruškevičius.

M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose apsilankiusių garsenybių aprangos apžvalga - „Karamelinių naujienų” laidoje, trečiadienį 20.55 val. per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis