Monika Šedžiuvienė šiuos Naujuosius metus sutiks kitaip

Sostinėje viename interjero salone vykęs mados renginys, įkvėptas šventinės nuotaikos, suviliojo visą būrį garsenybių.

Išvysti mados kolekciją atvyko dizainerė Ella Tatarinova, kurią į renginį atlydėjo prancūzų dizaineris Iraklis Nasidzė, grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė ir Agnė Jarmalavičiūtė, „Racing Ladies“ prezidentė Asta Jonušienė ir narė Jolita Kuliešytė, rašytoja bei žurnalistė Laima Lavaste, plaukų meistras Karolis Murauskas, verslininkai Ilona Klimaitienė, Radvilas Bubelis ir kiti. Svečius pasitiko baldų salono įkūrėjas Antanas Janulevičius.

Organizatorių nuotr.

Vakaro metu vyko mados namų „CarolinaKmit“ kailinių drabužių kolekcijos pristatymas. Kolekciją demonstravo atlikėjos Monika Šedžiuvienė, Ieva Juozapaitytė, Monika Mėčiūtė, Sandra Navickaitė, stilistė Violeta Krasovska, verslininkė Elena Sikorskytė, kelionių agentūros vadovė Gintarė Antanelytė.

Organizatorių nuotr.

Naujojoje kolekcijoje vyrauja tiesaus kirpimo siluetai, trijų ketvirčių rankovės, statesnių formų apykaklės. Klasikinių modelių pagrindinės spalvos – juodai ruda, tamsiai mėlyna, rudai violetinė. Laisvalaikio modeliuose dominuoja šviesios ir netgi ryškios spalvos.

Kaip sakė dizainerė R. Draškinienė, šventiniai vakarėliai, juolab Naujųjų naktis – puiki proga tikrąja to žodžio prasme „sužibėti“. „Žvilgus ar metalizuotas audinys šį sezoną yra vienas madingiausių. Nebijokite ir drąsiai rinkitės blizgius ar žvyneliais nusėtus drabužius, jie ypač tinka Naujamečiam vakarėliui. Tik nepersistenkite, nes spindinčios spalvos savaime yra puošnios, todėl aksesuarus rinkitės saikingai. Prie blizgių drabužių puikiai tiks matiniai bateliai bei delninė“, – patarė kūrėja.

Kolekciją demonstravusi atlikėja M. Šedžiuvienė Naujuosius žada sutikti ramiai, savo namuose drauge su sūnumi, tėvais ir geriausiomis draugėmis. Monika sakė, dar nenusprendusi, ką vilkės paskutinį šių metų vakarą. „Jeigu šventes sutinku ne namų aplinkoje, mėgstu pasipuošti suknele, aukštakulniais bateliais. Retais atvejais siuvuosi naują suknelę, bet dažniausiai nusiperku“, – sakė grupės OMG narė.

Organizatorių nuotr.

Šiuo metu Suomijoje, Sibelijaus akademijoje studijuojanti operos solistė I. Juozapaitytė džiaugėsi, kad per žiemos šventes jai pavyko sugrįžti į Lietuvą ir aplankyti visus artimuosius. Naujuosius dainininkė sutiks su šeima ir geriausiais draugais.

„Esu mergina, todėl natūralu, kad puoštis man patinka, tačiau tikrai ne apranga Naujametį vakarą pati svarbiausia. Smagu, kai gali jaustis patogiai ir žaismingai“, – įsitikinusi I. Juozapaitytė, besitikinti ir pati kada nors išmoksianti siūti, o šiandien ji mielai naudojasi galimybe įlisti į mamos, žinomos dainininkės Eglės Juozapaitienės, spintą ir pasinaudoti jos rankomis patobulintais drabužiais.

Organizatorių nuotr.

Šiemet Naujuosius, kaip niekada anksčiau, ramiai su draugais sutiks ir atlikėja M. Mėčiūtė. Ankstesniais metais merginai tekdavo koncertuoti su grupe ar didžėjumi. „Šią ypatingą naktį stengiuosi atrodyti aistringai bei švytinčiai. Kadangi pastaraisiais metais šventinį vakarą tekdavo lipti į sceną, aprangą rinkdavausi dar kruopščiau. Šiais metais, manau, būsiu kiek santūresnė. Kadangi pasitiksime Geltonojo šuns metus, greičiausiai vilkėsiu kuklesnę aukso spalvos suknelę, kuri puikiai tiks šventiškai Naujųjų nakčiai atšvesti kartu su draugais“, – savo planais dalijosi atlikėja. Mergina prisipažino, kad keletą išskirtinių šventiškų apdarų jai yra sukūrusi mama.

Organizatorių nuotr.

„Jais vilkėdama jautiesi išskirtinė ir, žinai, jog antros taip pat atrodančios tikrai nesutiksi. Manau nemaloniausia akimirka, kuri gali nutikti merginai Naujųjų sutikimo naktį, tai išvysti kitą merginą su tokia pat suknele“, – juokėsi M. Mėčiūtė.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis