Metų vestuvės. Editos Vilkevičiūtės tuoktuvės – romantiškame vynuogyne Toskanoje (FOTO)

Sekmadienį romantiškame Italijos vynuogyne ištekėjo žymiausia Lietuvos manekenė Edita Vilkevičiūtė (28 m.). Su vokiečiu Björn'u Frederic'u Gerling'u moteris susituokė po pustrečių metų trukusios draugystės.

Žymiausia Lietuvos manekenė Edita Vilkevičiūtė ir didelės įmonės vadovas Björn'as Frederic'as Gerling'as amžiną meilę prisiekė idiliškoje aplinkoje, viename gražiausių Italijos regionų – Toskanoje.

A post shared by Kimberley Mens (@kimimens) on Jul 8, 2017 at 10:03am PDT

Dar gegužės mėnesį papuošusi MOTERS žurnalo viršelį, E. Vilkevičiūtė pasakojo, kad mylimasis taip pat dirba modelių pasaulyje, o juos prieš pustrečių metų supažindino artima bendra draugė Kristina.

Privatumą vertinanti pora neviešino būsimų vestuvių datos, nebendravo su žiniasklaida. Vis dėlto, laimingos poros pasveikinti susirinkę svečiai neištvėrė ir „Instagram“ tinkle pasidalino romantiškomis šventės akimirkų nuotraukomis.

A post shared by jimebutti (@jimebutti) on Jul 8, 2017 at 5:46pm PDT


A post shared by Kimberley Mens (@kimimens) on Jul 8, 2017 at 11:39am PDT

Tarp gausaus svečių būrio buvo ir tokie Lietuvoje žinomi veidai kaip dizaineris Juozas Statkevičius, modelis Asta Valentaitė. Vestuvėse dalyvavo ir vienas garsiausių šių laikų mados fotografų Mario Testino.

A post shared by Kimberley Mens (@kimimens) on Jul 8, 2017 at 8:13am PDT


A post shared by jimebutti (@jimebutti) on Jul 8, 2017 at 5:57pm PDT


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis