Meilė ir stilius: įspūdingiausios mados pasaulio poros

Šios poros stilingai atrodo tiek po vieną, tiek kartu. Jos spinduliuoja ne tik meilę, bet ir nepriekaištingą skonį. Nuo Victorios ir Davido Beckhamų iki Olivios Palermo ir Johanneso Huebl – atrinkome stilingiausius mados pasaulio įsimylėjelius.

Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas


Buvusi grupės „Spice girls“ narė Victoria Beckham 1999-aisiais ištekėjo už vieno žymiausių visų laikų futbolininkų Davido Beckhamo. Jos vardo mados prekių ženklas debiutavo 2008-aisiais ir akimirksniu sulaukė sėkmės. Pora augina keturis vaikus.



Vida Press nuotr.


Nicole Richie ir Joel Madden


Nicole Richie gali pasigirti įkurusi du sėkmingus mados prekių ženklus, tad nieko keisto, kad jos ir muzikanto Joelio Maddeno šeima laikoma viena stilingiausių Holivude.



Vida Press nuotr.


Kanye Westas ir Kim Kardashian


Reperis, mados dizaineris Kanye Westas realybės šou žvaigždę Kim Kardashian vedė 2014-aisiais. Neilgai trukus jis pristatė pirmąją savo kolekciją „Yeezy“ prekių ženklui. Tai viena kontraversiškiausių pramogų pasaulio porų, besimėgaujanti mada bei žiniasklaidos dėmesiu.



Vida Press nuotr.


Stella Mccartney ir Alasdhair Willis


Stella McCartney yra žymiojo Paulo McCartney dukra ir itin sėkmingų savo vardo mados namų savininkė bei kūrybos vadovė.2003-iaisiais ji ištekėjo už britų leidėjo bei avalynės prekių ženklo „Hunters“ kūrybos vadovo Alasdhair Willis. Jie turi keturis vaikus.



Vida Press nuotr.


Kristopheris Brockas ir Laura Vassar


Kristopheris Brockas ir Laura Vassar susipažino Niujorko „Parsons“ universitete studijuodami drabužių dizainą, vėliau įkūrė bendrus mados namus „Brock Collection“. Pora susituokė 2014-aisiais.



Vida Press nuotr.


Olivia Palermo ir Johannes Huebl


Stiliaus ikona Olivia Palermo už vokiečių modelio Johanneso Huebl ištekėjo 2014-aisiais Niujorke. Ši pora reguliariai sėdi pirmosiose mados pristatymų eilėse, be to, gali būti karūnuoti stilingiausia gatvės mados pora.



Vida Press nuotr.


Salma Hayek ir François-Henri Pinault


Aktorė Salma Hayek už prancūzų prabangos prekių koncerno „Kering“ vadovo ištekėjo 2009-aisiais. Raudonojo kilimo pasirodymus mėgstanti pora turi vieną dukrą.



Vida Press nuotr.


Vanessa Traina ir Maxwell Snow


Konsultantė ir stilistė Vanessa Traina ir mados fotografas Maxwell Snow susituokė 2012-aisiais.



Vida Press nuotr.


Natalia Vodianova and Antoine Arnault


Supermodelis Natalia Vodianova ir žymiausius mados namus valdančio koncerno LVMH paveldėtojas Antoine Arnault kartu yra nuo 2011-ųjų. Pora turi du sūnus.



Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis