Mažos juodos suknelės alternatyvos vasarą

Visos žinome, kad maža juoda suknelė tinkama bet kokiai progai. Tai patogus ir stilingas drabužis, tačiau vasarą norėtųsi šio to lengvesnio. Siūlome keletą alternatyvų klasikos pažiba vadinamam apdarui.

Taip pat skaitykite:
Odiniai drabužiai darbe: išteisinti ar pasmerkti
Maudymosi kostiumėlis jūsų figūrai
Ką apsivilkti laisvalaikiui mieste

Balta suknelė
Šią vasarą balta suknelė yra mados viršūnėje, tai sezono pirkinys! Ji atrodo elegantiškai ir gaiviai, puikiai tiks tiek šventėms gamtoje, tiek prašmatnesnėje aplinkoje. Prie baltos suknelės lengvai priderinsite pačius įvairiausius aksesuarus. Be to, tai šauni drobė išskirtiniams papuošalams.

"Ralph Lauren" modelis
tumblr.com nuotr.
Manekenė G. Bunchen, aktorė E. Stone ir manekenė R. Huntington-Whiteley (
Manekenė G. Bunchen, aktorė E. Stone ir manekenė R. Huntington-Whiteley ("Scanpix" nuotr.)
DELFI montažas
Kostiumėlis
Ryškus ar klasikinių spalvų kelnių kostiumėlis tiks toms, kurios mėgsta praktiškumą. Iš kostiumėlio galite sukomplektuoti galybę derinių. Vilkėti švarką ir kelnes kartu, derinti kelnes prie pasirinktos palaidinės arba švarką prie sijono ir t.t. Nors madingiausi ryškūs kostiumai, tokį įsigydama gerai apsvarstykite, kaip ilgai sodri spalva neatsibos. Galbūt verta investuoti į kokybišką pilkšvą, baltą, tamsiai mėlyną ar juodą kostiumą.
Aktorė T. Swinton
Aktorė T. Swinton
Žurnalas "Moteris"
"Carolina Herrera", "Stella McCartney" modeliai ir aktorė P. Cruz (style.com ir tumblr.com nuotr.)
DELFI montažas
Kreminė spalva
Kreminiai ir pudros atspalviai tiks įvairiausioms progoms. Prie jų dera beveik visos kitos spalvos. Ieškokite klasikinių siluetų drabužių, pavyzdžiui, nuo liemens platėjančios suknelės, tiesaus kirpimo kelnių, siauro sijono ar lengvo audinio palaidinės. Jei vilkite kreminės spalvos drabužius, rinkitės ryškesnį makiažą, ypač tiks bronziniai, juodi ir rusvi atspalviai.
Dizainerė V. Beckham
Dizainerė V. Beckham
Reuters/Scanpix
"Michael Kors" modelis, manekenė R. Huntington-Whiteley, "Jason Wu" ir "Donna Karan" modeliai ("Scanpix", tumblr.com ir style.com nuotr.)
DELFI montažas
Kombinezonas
Kombinezonai vasarą karaliauja. Jie lengvi, patogūs, nereikia sukti galvos, kaip komplektuoti drabužius. Atrodysite grakštesnė, jei prie kombinezono avėsite aukštakulnius. Formalumo suteiks klasikinio kirpimo švarkas ir lakoniška rankinė ar delninė.
"Emanuel Ungaro" modelis
tumblr.com nuotr.
"Elie Saab" modelis, manekenė Ch. Teigen, atlikėjos M. Cyrus ir V. Paradis ("Scanpix", tumblr.com nuotr.)
DELFI montažas
Blizgūs paviršiai
Daugumai blizgūs drabužiai dar vis atrodo įmantrūs, nors jų paklausa auga. Svarbiausia – blizgaus daikto nesuvulgarinti: vilkėkite jį prie klasikinio rūbo, pavyzdžiui, žvilgančią palaidinę derinkite prie siaurų klasikinių kelnių ar tulpės silueto sijono, tačiau venkite įmantrių papuošalų. Jeigu vis dėlto norite išskirtinio akcento, tegu tai bus dėmesį traukiantys auskarai. Ypač madingi žvilgūs pižamos tipo ansambliai arba minimalistinės suknutės.
"Paco Rabanne" modelis
Scanpix
"Giorgio Armani" ir "Gucci" modeliai, aktorės T. Swinton ir J. Hudson ("Scanpix" ir style.com nuotr.)
DELFI montažas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis