Mados sekėjų širdis pavergęs šiaurietiškas stilius. Kaip jį susikurti?

Prabangi netvarka. Kruopščiai sukomponuotas atsitiktinumas. Minimalistinės linijos, monochrominės spalvos, sofistikuoti raštai, kokybiški audiniai. Šiaurietiškas stilius užburia savo kosmopolitiškumu, patogumu ir laisve.

Šiaurietiško stiliaus meistrai, „Ivo Nikkolo“ dizaineriai, sako, kad išskirtinis šio stiliaus bruožas – iš pažiūros skirtingi, tarsi atsitiktinai į bendrą visumą sukomponuoti drabužiai. Lyg tarp kitko. Lyg nerūpestingai. Tačiau ta visuma yra „nupoliruota“, išbaigta ir atrodo kerinčiai.

Gamintojo archyvas

Šis madingas iš Skandinavijos kilęs stilius turi kelis ryškiausius bruožus.

Kontrastų derinimas. Skirtingi audiniai ir stiliai viename derinyje – tai vienas iš šio stiliaus raktų. Stora vilna ir lengvas šilkas ar šifonas. Šilkinė suknelė ir lengva pūkinė striukė. Sportiniai bateliai ir šilko suknelė. Puošni suknelė ir kojinės iki pusės blauzdų. Tai ne beskonybė, o nenuobodi, stilinga ir gerai apgalvota dermė.

Sluoksniavimas. Suknelė ir kelnės, suknelė ir sijonas? Viskas įmanoma. Šiuo metu itin madingi „oversize“ drabužiai tam ypač tinka. Jie puikiai tinka sluoksniavimui ir padedu sukurti laisvos, atsipalaidavusios, žaismingos asmenybės stilių.

Dėmesys detalėms. Atrodo, tiesiog megztinis? Įsižiūrėkite į jį. Tikrai pamatysite, kad jis turi kažką tokio, kas jį daro išskirtiniu.

Tik kokybiški audiniai. Kruopščiai atrinkti dėl savo sudėties arba išskirtinio patogumo. Viskas apskaičiuota, maksimaliam komfortui – judesių laisvės nevaržantis trikotažas, kūnui malonūs šilko, lino, vilnos ar medvilnės prisilietimai.

Įkvėpimas. „Ivo Nikkolo“ dizaineriai sako, kad kurdami šiaurietiška laisve alsuojančią šio pavasario vasaros kolekciją, įkvėpimo sėmėsi iš žmogaus kūno linijų grožio, odos tekstūros.

Gamintojo archyvas

Spalvos. Švelnūs neutralūs atspalviai, kūno spalva („nude“), natūrali balta. Rožinė, alyvinė ir chaki – akcentams.

Formos ir siluetai. Varpo forma, per dideli dydžiai, plačios kelnės.

Audiniai. Dėmesys patogumui. Natūralios medžiagos, švelnios ir malonios prisiliesti.

Šukuosena ir makiažas. Dar vienas neatskiriamas šio stiliaus bruožas – „nematomas“ makiažas ir kuo paprastesnė šukuosena, t. y. kokybiškas kirpimas ir „laisvė plaukuose“. Surasti tokią plaukų meistrę gali būti nelengva. Bet jei jau radot – vertinkite ją. Svarbiausia – atrodyti šviežiai ir gaiviai. Galioja taisyklė: ryškios lūpos + neutralios akys, prašmatnūs akių šešėliai + neutralios lūpos.

„Ivo Nikkolo“ TRAVEL linijos drabužiai iš 100 proc. vilnos audinio, kuris nesiglamžo. Stilingą drabužį lengva supakuoti į lagaminą. Tinka verslo susitikimams. Pakeistus aksesuarus, puikus drabužis ir vakarienei.
„Ivo Nikkolo“ TRAVEL linijos drabužiai iš 100 proc. vilnos audinio, kuris nesiglamžo. Stilingą drabužį lengva supakuoti į lagaminą. Tinka verslo susitikimams. Pakeistus aksesuarus, puikus drabužis ir vakarienei.
Gamintojo archyvas

Užsakymo nr.: PT_74239666

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis