Mados redaktorės patarimai moteriškų formų savininkėms

Naujausia, 2015–2016 metų rudens ir žiemos „Marina Rinaldi“ didesnių dydžių drabužių kolekcija sudomino itališkos mados ir gero skonio gerbėjas. Derinius pristatymui paruošė žurnalo „Moteris“ mados redaktorė Justė Kubilinskaitė.

Kasdienai mados redaktorė siūlo derinti skirtingų faktūrų drabužius, pavyzdžiui, odą su puria vilna ar minkšta medvilne. Ši tendencija labai aktuali ir šaltuoju metų laiku.

Išraiškingų formų moterims stilistė siūlo nebijoti ir ryškesnių spalvų – svarbiausia pasirinkti tinkamų siluetų drabužius. J. Kubilinskaitė siūlo atkreipti dėmesį į paltus, vieną esminių rudens ir žiemos garderobo elementų.

Vakarui nebijokite rinktis kristalais siuvinėtų ir ryškesnių spalvų suknelių (vienas suknelės modelis ypač patiko į kolekcijos pristatymą susirinkusioms moterims – suknelė ties liemeniu ir klubais bei rankovės nusagstytos žėrinčiais kristalais).

Mados redaktorė pataria atkreipti dėmesį ir į detales – delnines, rankines, avalynę, šalikus, išskirtinius papuošalus.

Žurnalo „Moteris“ stilistė Justė Kubilinskaitė
DELFI

Sostinės „Marina Rinaldi“ parduotuvėje moteriškų formų damos gali rasti itališkos kokybės stilingų apdarų.

DELFI

Naujausioje kolekcijoje skirtingi įvaizdžiai toms, kurios vertina klasikinį stilių ir mėgsta neįpareigojančią, tačiau elegantišką laisvalaikio aprangą. „Marina Rinaldi“ neigia įsivyravusias nuostatas, kad apvalesnės moterys turėtų vengti baltos ar ryškių, akį rėžiančių spalvų. „Moterys grįžta“, – toks yra naujojo sezono šio prekių ženklo šūkis, o jo veidu tapo aktorė Patricia Arquette, visoms išraiškingų formų moterims sakanti: „Dabar mūsų laikas!“

Manekenės demonstravo rudens ir žiemos sezonui skirtus ansamblius, paltus, vakarui skirtas sukneles. Labiausiai vakaro viešnias nudžiugino faktas, kad kolekcijoje pateikta šventinių ansamblių.

Delfi nuotr.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis