Mados naujienos, įtiksiančios kiekvienai

Nors esame skirtingos, visos norime atrodyti stilingai ir pasitikėti savimi. Ne veltui kiekvienas kūrėjas akcentuoja savo klientės poreikius, taip minioje prekių ženklų kiekvienai padėdamas atrasti artimiausią. Salone „Gedimino 22“ pasirodžiusios pavasario ir vasaros kolekcijos įtiks visoms, nes čia rasite net 7 skirtingus mados ženklus.

Vienas didžiausių mados tinklų „Max Mara Fashion Group“ po savo sparnu glaudžia ne vieną mados gurmanams įtiksiantį ženklą, nuo gaivaus MAX&Co., spalvingo iBLUES iki išraiškingų figūrų moterims skirto „Persona by Marina Rinaldi“. O nuo didmiesčio ritmų neatsiliekančios moterys neliks abejingos amerikiečių prekės ženklui DKNY, atspindinčiam Niujorko dinamiškumą.

Ieškančioms modernumo

Nerimastinga Niujorko dvasia alsuojantis prekių ženklas DKNY, tai dizainerės Donnos Karan kūrybos rezultatas. Jam būdinga eklektika, netikėti deriniai, drąsa. DKNY skirtas moderniai, savimi pasitikinčiai ir iššūkiams pasiryžusiai moteriai, šįmet jau ne pirmą kartą prekių ženklo veidu tapo viena garsiausių pastarojo meto manekenių Cara Delevingne. 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcijoje dominuoja įvairūs raštai, judesių nevaržantys drabužių siluetai, sportinis stilius, juoda, mėlyna ir raudona spalvos.

DKNY  2015 m. pavasario ir vasaros modeliai, GEDIMINO 22

Veiklioms ir jaunatviškoms

MAX&Co. drabužiai ir aksesuarai skirti veikliai, jaunatviškai moteriai, kuriai svarbus tiek įvaizdis, tiek komfortas. Viena tokių – žymi mados ikona ir tinklaraštininkė Olivia Palermo, tapusi prekių ženklo MAX&Co. veidu. Jos unikalus stilius ir gebėjimas derinti klasiką su eklektiškomis detalėmis pavergia daugybę mados gerbėjų, kurios stiliaus įkvėpimo ieško O. Palermo mados tinklaraštyje.

MAX&Co. 2015 m. pavasario ir vasaros modeliai, GEDIMINO 22

Naujoje kolekcijoje dominuoja šviesios energizuojančios spalvos: balta, geltona, mėtų, blyški rožinė, smėlio, taip pat aktyvūs raštai. Kolekciją galima skirstyti į 3 dalis: dalykinę, laisvalaikio ir vakarinę. Darbo įvaizdžiui kurti siūlomi patogūs, bet prašmatniai atrodantys drabužiai. Laisvalaikio garderobą sudaro neįpareigojantys drabužiai, džinsas, oda, sportinis stilius, mezginiai. Vakaro aprangoje dėmesys skiriamas elegancijai ir puošniems siuvinėjimams. Žinoma, nereikėtų pamiršti aksesuarų: masyvių kaklo papuošalų, šilkinių skarelių, diržų bei vasariškų rankinių.

MAX&Co. 2015 . pavasario ir vasaros modeliai, GEDIMINO 22

Nebijančioms originalumo

Nevengiančioms eksperimentų ir nebijančioms išsiskirti iš minios patiks nauja iBLUES 2015 m. šiltojo sezono kolekcija. Šis prekių ženklas pirmuosius žingsnius pradėjo spalvingajame Honkonge, jam būdingi ryškiaspalviai ir kokybiški audiniai (šilkas, medvilnė, linas) bei dėmesys detalėms. Šiųmetė kolekcija pavergia pavasariška gaiva, dominuoja dangaus mėlyna, balta, auksinė spalvos ir marinistiniai raštai.

iBLUES 2015 m. pavasario ir vasaros modeliai, GEDIMINO 22

Išraiškingų figūrų moterims

Madingai atrodyti nori ne tik liaunutės moterys, bet ir turinčios apvalesnę figūrą, būtent joms savo kūrybą skiria prekių ženklas „Persona by Marina Rinaldi“. Jis išsiskiria šiuolaikiškumu, moteriškumu, dinamiškumu ir puikia kokybe. Išraiškingų formų moterys „Persona by Marina Rinaldi“ kolekcijoje ras jų figūrų pranašumus pabrėžiančius stilingus drabužius, kuriuos vilkėdamos neatsigins komplimentų ir kur kas labiau pasitikės savimi.

„Persona by Marina Rinaldi“ 2015 m. pavasario ir vasaros modeliai, GEDIMINO 22

Kokios itališkos mados kryptys vyrauja šį sezoną ir ką stilingo verta įsigyti salone GEDIMINO 22, sužinosite ČIA.

Drabužių ir aksesuarų saloną GEDIMINO 22 rasite Gedimino pr. 22 Vilniuje.

Užsakymo nr.: PT_67942882

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis