Mados kosmosas pagal „H&M“: pamatyk ką tik Paryžiuje pristatytą kolekciją! (FOTO, VIDEO)

Kokia tendencija bus populiariausia ateinantį sezoną? Sportinis futurizmas! Drabužių tinklas „H&M“ Paryžiuje pristatė naujausią savo kolekciją.

Vakar Paryžiaus „Grand Palais“ rūmuose vykusiame „H&M Studio“ 2015 metų rudens ir žiemos sezono pristatyme vyravo sportinė ir futurizmo temos. Tokie modeliai, kaip Kendall Jenner, Gigi Hadid ir Edia Campbell vilkėjo pagrindinės „H&M“ sezono kolekcijos drabužiais, kurie puikiai derėjo prie kartu dėvimų funkcionalių rūbų bei moteriškų drabužių sluoksnių.

Tarp „Grand Palais“ rūmuose Paryžiaus mados savaitės metu surengto „H&M Studio“ pristatymo pirmoje eilėje sėdinčių svečių galima buvo išvysti tokias asmenybes, kaip aktorė Audrey Tautou, dainininkę bei modelį Solange Knowles ir aktorę Noomi Rapace.

Aktorė Audrey Tautou
„H&M“ archyvo nuotrauka
Aktorė Olga Kurylenko
„H&M“ archyvo nuotrauka
Aktorė Noomi Rapace
„H&M“ archyvo nuotrauka

Pristatymui specialiai buvo sukurtas mėnulio peizažas.

Renginio svečius galite apžiūrėti čia:

Pristatymo scenoje buvo vaizduojamas mados nusileidimas Mėnulyje, podiumas buvo apsuptas erdvėlaivių kolonijos.

Podiumas priminė Mėnulį
„H&M“ archyvo nuotrauka

Stiliaus ikona ir muzikos prodiuserė Caroline De Maigret pradėjo šou, eidama podiumu tarytum pirmoji moteris mėnulyje, kol galiausiai įžengė į kosminę kapsulę, kur gyvai didžėjavo kolekcijos pristatymo metu.

VIP eilė
„H&M“ archyvo nuotrauka
„H&M“ archyvo nuotrauka

Renginyje dalyvavo 600 redaktorių ir svečių iš viso pasaulio, tarp jų ir žurnalo „Moteris“ vyriausioji redaktorė Gražina Michnevičiūtė, kiti žiūrovai iš viso pasaulio stebėjo jį gyvai internetinėje svetainėje hm.com, kur kolekcijos pristatymą vedė Alexandra Golovanoff, prancūzų mados žurnalistė ir laidų vedėja. Podiumu žengė ir lietuvių modelis.

Šou ant podiumo galite pamatyti čia:


„Ši „H&M Studio“ kolekcija pulsuoja gyvybingumu. Man be galo patinka sportiniai ir futuristiniai drabužiai, juos taip paprasta derinti su funkcionaliais lauko drabužiais, gėriuosi liurekso ir blizgučių šelmišku žavesiu“, – pasakoja Ann-Sofie Jahoansson, „H&M“ kūrybinė patarėja.

Sportinę „H&M Studio“ 2015 m. rudens ir žiemos kolekcijos pristatymo atmosferą kūrė užtraukiami švarkai ir striukės bei siauros kelnės, o futuristinio tviskėjimo suteikė liurekso mezginiai ir suknelės, o taip pat ir funkcionalūs drabužiai, kaip striukės su gobtuvais ir per priekį užtraukiami moteriški kombinezonai.

Kolekciją apžiūrėti galite čia:

„H&M Studio“ riboto leidimo kolekciją sudaro „H&M“ pagrindiniai sezono drabužiai, kuriuos kuria specialiai šiai kolekcijai suburta dizainerių komanda. 2015 metų rudens ir žiemos kolekciją nuo rugsėjo 10 d. bus galima įsigyti 200 parduotuvių ir internetu. Lietuvoje ši kolekcija bus pristatyta atrinktose parduotuvėse Vilniuje (PC „Akropolis“ ir PC „GO9“).

„Tai kol kas mano pati mėgstamiausia „H&M Studio“ kolekcija. Man patiko viskas. Kolekcijoje mačiau žalią palaidinę aukštu kaklu ir kelnes, kurių noriu jau dabar“, – sakė dainininkė Solange Knowles.

Dainininkė Solange Knowles
„H&M“ archyvo nuotrauka

„H&M“ yra toks puikus prekės ženklas. Kiekviena madinga mergina, kiekvienas modelis, visi vilki „H&M“, - įspūdžiais dalijosi modelis Karolina Kurkova.

Modelis Karolina Kurkova
„H&M“ archyvo nuotrauka

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis