Mados kolekcijos pristatyme – žymių žmonių gausa

Vilniaus meno galerijoje „Vartai” buvo surengtas mados prekių ženklo „Pietro Filipi” naujausios, 2017-ųjų metų rudens-žiemos kolekcijos pristatymas.

Mados mylėtojams buvo pristatyta charizmatiškiems ir modernią klasiką mylintiems vyrams bei moterims skirta kolekcija.

Organizatorių archyvas

Vakaro organizatoriams pavyko sujungti šiuolaikinės mados pasaulį su meno erdve – pristatymo metu galerijoje buvo eksponuojama šiuolaikinio Gruzijos menininko Vajiko Chachkhiani paroda „Pabaigos be pabaigos“, kurią sudaro modernūs videomeno darbai, objektai ir instaliacijos.

Norėdami pateisinti gerbėjų lūkesčius bei poreikius šį kartą prekių ženklo dizaineriai džiugino ryškia ir labai šiuolaikiška drabužių kolekcija, kuri patiks ne tik amžinos klasikos mylėtojams, bet ir tiems, kurie nebijo ekstravagancijos. Šį sezoną jie atsižvelgė ne tik į naujausias mados tendencijas, bet ir į intensyvų moterų ir vyrų gyvenimo būdą, kada vis dažniau darbas derinamas su laisvalaikiu, ir laiko keisti aprangos derinius dienos eigoje tiesiog nebeužtenka. Kolekcijos kūrimui buvo naudojami kokybiški audiniai ir itin didelis dėmesys skiriamas preciziškam gaminių pasiuvimui.

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Prekių ženklo išskirtinumas yra tai, kad drabužių kolekcijos kuriamos dizainerių, ir kiekvieno gaminio kiekis yra labai ribotas, taip suteikiant ne tik drabužiui, bet ir jo savininkui unikalumo.

Kolekcijos pristatymo metu podiumu žengė ir žinomi meno, verslo bei šou industrijos atstovai: Laura Imbrasienė, Mantas Wizard, Katerina Voropaj, Karolis Sankauskas, Ingrida Kazlauskaitė bei Vytautas Mackonis.

Ne mažiau žymių veidų buvo matyti ir tarp žiūrovų. Naujausios mėgstamo prekių ženklo kolekcijos nepraleido tokie žymūs žmonės kaip Agnė Jagelavičiūtė, Liepa Rimkevičienė, Žilvinas Grigaitis ir kiti.

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Daugiau renginio akimirkų – fotogalerijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis