Madingieji jūriniai motyvai – į darbą, vakare ir savaitgalį

Tam, kad pasijustum lyg prabangioje jachtoje, nebūtina sulaukti atostogų ir išplaukti į kruizą. Belaukiant karštų vasaros dienų, siūlome išbandyti raudonos, baltos ir mėlynos spalvos, jūrinių motyvų drabužius ir aksesuarus – jie ne tik madingi, bet ir visada stilingi.

Prancūzes, britės ir amerikietes raudonos, baltos ir mėlynos derinys nuteikia patriotiškai, tai jų šalių vėliavų spalvos, na, o mums jos asocijuojasi su pajūriu, atostogomis ir maloniai odą kutenančiu jūros brizu. Nors jūriniai motyvai laikomi pavasario – vasaros tendencija, tai yra klasikinis šiltojo sezono atributas, puikiai tinkantis tiek pavasario, tiek vasaros drabužinėje.

Akimirka iš „Proenza Schouler“ kolekcijos pristatymo
Akimirka iš „Proenza Schouler“ kolekcijos pristatymo
Vida Press

Kad ir kokia būtų jūsų nuomonė apie laivus ir jūrą, nepaneigsite, kad jūriniai motyvai aprangai visada suteikia žodžiais sunkiai apibūdinamą nerūpestingo prašmatnumo aurą. Galbūt tai dėl baltos spalvos, galbūt – dėl sąsajų su prancūzišku žavesiu, tačiau marinistikos įkvėpta mada patraukli visoms amžiaus grupėms ir tinka kone visiems gyvenimo atvejams. Siūlome tris variantus, kaip derinti raudoną, baltą ir mėlyną spalvas darbo aprangoje, vakare ir laisvalaikiu.

Marinistiniai motyvai „Rag&Bone“ ir „Tory Burch“ kolekcijose
Marinistiniai motyvai „Rag&Bone“ ir „Tory Burch“ kolekcijose
Vida Press

„Proenza Schouler“ kolekcijos modelis
„Proenza Schouler“ kolekcijos modelis
Vida Press

Ryte

Elegantiškas raudonos, baltos ir mėlynos spalvų derinys yra nepamainomas darbo aplinkoje. Nusprendusi šias spalvas įvesti į darbo garderobą, paruošite jį šiltajam sezonui. Juodą švarkelį keiskite dryžuotu, puoštu ryškiomis (raudonomis, baltomis ar mėlynomis) sagomis, o pilkas kelnes – plačiais, trumpintais kiulotais. Mėlyna spalva yra siejama su profesionalumu, santūrumu, intelektualumu; raudona simbolizuoja energiją, jėgą narsą. Dominuojančia įvaizdžio spalva galite rinktis tą, kurios savybės jums atrodo labiau reikalingos darbo aplinkoje.


Auskarai, „Oscar de la Renta“, net-a-porter.com, sijonas-kelnės „Marella“, švarkas, batai, „Zara”

Vakare

Jūriniai motyvai galimi ir vakaro aprangoje. Iš pažiūros šaltos spalvos atgis, jei drabužiai, iš kurių yra kuriamas vakarui skirtas stilius bus derinami šiek tiek nerūpestingai. Prancūziškam stiliui būdingas laisvumas yra tai, ko šiuo atveju reikėtų siekti. Klasikinį raudoną švarkelį keiskite odiniu ir nebijokite naudoti daug baltos spalvos – ji vakare atrodys labai efektingai. Įvaizdį užbaigs natūralus (nude) makiažas ir netvarkingomis bangomis krentantys plaukai.


Palaidinė, „Max Mara”, striukė „Marella”, rankinė „Victoria Beckham”, sijonas „Zara”, batai „Rag & Bone”, net-a-porter.com

Savaitgalį

Savaitgalis nėra skirtas tik džemperiams ir kedams! Tingus šeštadienio rytas gali tapti stilingiausiu jūsų savaitgalio momentu. Tik įsivaizduokite: dryžuota, prigludusi palaidinė, plačios, mažiukais inkariukais margintos kelnės, patogūs bateliai ir patogus krepšys su bambuko imitacijos rankenėlėmis, skirtas žurnalams ir kitiems savaitgalio džiaugsmams susidėti. Atostogoms tinkantis derinys net ir įprastą šeštadienį gali paversti ypatingu.


Palaidinė, „New Look”, kalnės „Marella”, kvepalai „Byredo”, rankinė „Mango”, įspiriami bateliai, „Robert Clergerie”, net-a-porter.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis