Madingiausia vasaros suknelė ir kaip ją vilkėti

Kokia vasara be ilgų plazdančių suknelių? Juk tai vienas moteriškiausių ir žaviausių drabužių, kuris šiltuoju metų laiku atgimsta iš naujo. Štai šiųmetės maksi suknelių tendencijos ir keli variantai, prie ko jas vilkėti.

BOHEMA

2016 m. hipiai su trenksmu grįžta į mados sostinių gatves. Ilgos bohemiškos suknelės, siūtos iš gėlėmis ar raitytais ornamentais margintų audinių - tendencijų aukštumose. Prie liemenuotos suknios plazdančiu sijonu, platėjančiomis arba pečius apnuoginančiomis rankovėmis derinkite plokščiapadžius sandalus, minimalistinius grandinėlių papuošalus ir talpias minkštos odos rankines. Bohemišką įvaizdį papildykite sezono madingiausiais - apskritų stiklų akiniais bei plačiakrašte skrybėle.

Vida Press nuotr.

GYVŪNIJOS PASAULIS

Vasarą mada atsigręžia į gamtą, tendencijų gretose pasirodo ne tik augalija, bet ir gyvūnų kailių raštai. Klasika - leopardų dėmės, tačiau populiarūs šįmet ir kiti Afrikai būdingi motyvai: zebrų dryžiai, žirafų plėmai, spalvingos gyvačių, krokodilų odos imitacijos, taip pat kelių skirtingų raštų derinimas. Jei nusprendėte įsigyti margintą suknelę, rinkitės paprastesnį siluetą, derinkite subtilesnius aksesuarus. Įvaizdis neturėtų atrodyti perkrautas. Atminkite, kad rusvų atspalvių leopardų dėmėmis ištapytos suknelės nepakartojamai atrodo prie atostogų įdegio!

Vida Press nuotr.

RYŠKŪS RAŠTAI

Dar viena vasaros kryptis - margaspalviai raštai. Tokios maksi ilgio suknios atrodo žaismingai, egzotiškai, tarsi magnetas vilioja vasaros pramogas ir aplinkinių žvilgsnius. Margi ir ryškūs audiniai tiks ne tik drąsioms moterims, bet ir kuklesnėms - margumyną galite nugesinti natūraliai atrodančiu makiažu, neįpareigojančia šukuosena bei neutralių spalvų aksesuarais. Taip pat slopinti raštų aktyvumą padės papildomi drabužiai, pavyzdžiui, ilga plazdanti liemenė arba elegantiškas švarkas.

Vida Press nuotr.

ŠTAI MADINGI IR STILINGI VARIANTAI, KĄ VILKĖTI PRIE MAKSI ILGIO SUKNELĖS VĖSESNIU METU

SUKNELĖ IR ODINĖ STRIUKĖ

Vida Press nuotr.

SUKNELĖ IR DŽINSINIS ŠVARKELIS

Vida Press nuotr.

SUKNELĖ IR ELEGANTIŠKAS ŠVARKAS

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis