Madingi deriniai: ką vilkėti sausio mėnesį

Praūžus švenčių maratonui norisi judėti į priekį ir užmarštyje palikti ne tik blogus įpročius bei gerų emocijų neteikiančius užsiėmimus, bet ir nusibodusius drabužius. Prieš iš pagrindų keisdama savo garderobą, pabandykite atrasti naujų jau turimų rūbų derinių. Štai kelios idėjos, ką vilkėti sausio mėnesį.

MIDI SIJONAS + ODINĖS TAMPRĖS + PALAIDINĖ SU UŽRAŠU

Pabodęs sijonas sužibės naujomis spalvomis, kai bus eklektiškai derinamas su laisvalaikio stiliaus palaidine, puošta logotipu ar užrašu. Madingų merginų mėgstamas stiliaus triukas – po sijonu vilkėti prigludusias odines kelnes. Jei avėsite juodos odos aulinius batus, atrodysite ne tik madingai, bet ir kursite ilgų kojų įspūdį. Įvaizdį užbaigs stilinga pūkų striukė.

A post shared by EYES MAST (@gabijavarnaite) on Oct 18, 2017 at 1:34am PDT

JAUKUS MEGZTINIS + ŠVIESUS, PRIGLUDĘS SIJONAS

Tobulas derinys drėgnam, vėsiam sausiui – jaukus, šiltas megztinis ir prigludęs sijonas. Jei norite savo įvaizdžiui suteikti rafinuotumo, derinkite ir šio sezono topą – masyvius auskarus bei gyvūno kailio imitacijos aukštakulnius. Lašelį nerūpestingumo pridės patogūs aulinukai ir vyriško stiliaus, laisvai krentantis paltas.

SUKNELĖ ILGOMIS RANKOVĖMIS + SUKNELĖ SU PETNEŠĖLĖMIS + ILGAAULIAI BATAI

Geras būdas iš naujo atrasti ne kartą dėvėtus drabužius – juos sluoksniuoti. Mėgstamą suknelę su petnešėlėmis galite vilkėti ne tik per šventes, kasdien ji puikiai atrodys vilkima ant medvilnės ar netgi vilnos suknelės ilgomis rankovėmis. Nebijokite skirtingų tekstūrų, jos kurs stilingą kontrastą.

ILGAS MEGZTINIS + IŠRAIŠKINGAS DIRŽAS

Jei šaltajam sezonui dar neįpusėjus jau spėjo pabosti turimi megztiniai, greičiausiai neišnaudojate visų jų dėvėjimo galimybių. Stambaus mezgimo drabužis tinka toli gražu ne tik prie kelnių. Drąsiai jį derinkite su trumpais sijonais, suknelėmis, o pritrūkusi stiliaus idėjų, ties liemeniu juoskite diržu.

LANGUOTI MARŠKINIAI + LANGUOTAS PALTAS

Turbūt visi mados ekspertai sutiktų, kad šio sezono raštas numeris vienas yra langeliai! Tad visą sausį drąsiai vilkėkite turimus languotus drabužius ir derinkite juos tarpusavyje - kirtingų dydžių langeliai atrodys originaliai ir stilingai. Jei bijote kurti pernelyg ekstravagantišką įvaizdį, derinkite to paties atspalvio languotus drabužius, o su jais vilkėkite neutralių spalvų ir klasikinių kirpimų rūbus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis