Madingam įvaizdžiui – 5 idėjos iš Azijos

Viena ryškiausių pavasario tendencijų – Azijos įkvėpta mada. Garsiausi dizaineriai pasidavė Rytų kultūrai, šiltojo sezono kolekcijose dominuoja lakoniškos formos, struktūriški siluetai, minimalizmas bei tapybiški raštai. Pateikiame stilingas, Azijos motyvais alsuojančias, naujienas.


Laisvalaikio švarkelis

Pastaruoju metu išpopuliarėjo šilko žaketai, tai lengvi laisvalaikio stiliaus švarkeliai. Madingiausi – puošti Rytais dvelkiančiu dekoru: sakurų aplikacijomis, kruopščiais siuvinėjimais ar abstrakčiais raštais. Toks švarkelis puikiai tiks ir prie kasdienių džinsų, ir prie kostiuminių kelnių. Parduotuvėse „Apranga“ rasite ne tik rytietiškų žaketų, bet ir klasikinių sijonų ar kelnių. Tokį ansamblį papildžiusios subtiliais aukštakulniais, sukursite elegantišką įvaizdį.

Žaketas
Žaketas "Rinascimento", 379 Lt, APRANGA; Sijonas "Rinascimento", 159 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"

Tapybiški potėpiai
Kasmet prabudus gamtai, į madą grįžta gėlių ir augalijos motyvais marginti audiniai. Tačiau nebijokite ir modernių raštų! Šiuo metu ypač madingos abstrakcijos, ekspresyvūs potėpiai ir spalvų gradacija, būdinga kinių šilko tapybai.

Palaidinė
Palaidinė "Rinascimento", 199 Lt, APRANGA; Švarkas "Vila", 149 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"

Lengvo audinio palaidinė, suknelė ar sijonas romantiškai plevėsuos pučiant pavasario vėjeliui, o jausmingi raštai pabrėš moteriškumą.

Suknelė
Suknelė "Simona Conti", 199 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"

Grafikos žaismas
Jau kurį laiką girdime apie juodos ir baltos derinio tendenciją. Linijomis, kvadratais, rombais, dėmėmis ir kitomis juodai baltomis aplikacijomis marginti apdarai užkariavo podiumus. „Aprangos“ parduotuvėse rytietiška dvasia dvelkianti grafika – žaismingesnė. Tarp linijų įpintos ryškiaspalvės gėlės, marginimai primena hieroglifų rašmenis, o pasikartojančios juodai baltos figūros įmantriai suregztos į ritmiškas gijas. Įsigykite vieną kitą juodai baltą apdarą ir drąsiai prie jo vilkėkite sodrius vienspalvius ar margus drabužius – kurkite savitą stilių.

Suknelė
Suknelė "Rinascimento", 249 Lt, APRANGA; Kelnės "Sandro Ferrone", 199 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"

Raudonos proveržis
Azijos kultūrai būdingi raudonos spalvos pliūpsniai. Tarytum iš drakono nasrų besiveržiančios liepsnos, raudoni drabužiai ar aksesuarai suteiks jūsų garderobui charakteringumo, ekstravagancijos. Jei raudona spalva atrodo per drąsus pasirinkimas, galite ją prislopinti neutraliais atspalviais: kreminiu, smėlio, įvairiais pilkais pustoniais.

Palaidinė
Palaidinė "Care of You", 119 Lt, APRANGA; Rankinė "Aldo", 199 Lt, ALDO
Žurnalas "Moteris"

Minimalistiniai aksesuarai
Netikėta, tačiau japoniška Harajuku mada taip pat paveikė Europiečių stilių. Vasarą madingos bus storapadės basutės, kuriomis japoniškuose komiksuose vaikšto į lėles panašios merginos. Aksesuarų salone „Aldo“ siūlomi platforminiai bateliai, dėl stabilaus kulno ir storo pado yra patogūs, tvirti. Prie jų derinkite neįmantrias minimalistinio stiliaus rankines. Šiltuoju sezonu ypač madingos masyvios delninės, tiek margos, tiek vienspalvės. Suteikite įvaizdžiui modernumo!

Bateliai
Bateliai "Aldo", 299 Lt, ALDO
Žurnalas "Moteris"
Delninė
Delninė "Aldo", 179 Lt, ALDO
Žurnalas "Moteris"

Užsakymo nr.: PT_61298919

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis