Mada pagal „50 pilkų atspalvių“

Rudenį madingas juodos ir baltos derinys, tačiau pasidomėkite ir spalva, esančia tarp jų. Pilka – šio sezono favoritė. Nežinia ar dizainerius įkvėpė netikėtai išpopuliarėjęs romanas „50 pilkų atspalvių“ ar tiesiog atėjo metas pilką spalvą atrasti iš naujo, tačiau ją pasirinkusios nesuklysite.

Pilka priklauso neutralių spalvų paletei. Ji yra subtili, puikiai tinka dalykiniam stiliui. Pilkas kostiumėlis anaiptol neatrodys nuobodžiai, šį sezoną jis madingas. Neapsiriksite tokį pasisiuvusios verslo susitikimams, pilka spalva kuria pasitikėjimo, išminties įspūdį.

"Monton" modelis
Gamintojo nuotr.
"Marks & Spencer" modelis
Gamintojo nuotr.

Pilka turi galybę atspalvių: su violetiniais pustoniais – kriauklių kiaukutų, šiek tiek žalsva, tamsi – šlapio asfalto, melsva – apniukusio dangaus ir t.t. Jei prie pilko drabužio vilkėsite spalvotą, pastarasis pabrėš pilkojo atspalvį, suteiks jam gyvumo.

Švarkas
Švarkas "Emporio Armani"; Švarkas "Ivo Nikkolo"
Žurnalas "Moteris"
Aktorė Molly Sims
Aktorė Molly Sims
Sipa/Scanpix
"Hugo Boss" modelis
Gamintojo nuotr.

Pilki apdarai yra universalūs, jie lengvai derinami prie kitų. Ši spalva tinka ir prie ryškių, ir prie raštuotų drabužių, taip pat klasikinių spalvų: juodos, baltos, dramblio kaulo. Pilki drabužiai greitai neatsibos, juos kas kartą galėsite atnaujinti akcentu, pavyzdžiui, šalikėliu.

Megztinis
Megztinis "Emporio Armani"; Megztinis 'Massimo Dutti"
Žurnalas "Moteris"
"Mosaic" modelis
Gamintojo nuotr.

Šiemet madingi ir pilkų atspalvių aksesuarai. Nors ir klasikinių formų, jie atrodo moderniai. Rudeniui ir žiemai ieškokite elegantiškos pilkos rankinės, trumpų aulinių batelių ar laikrodžio sidabro spalvos apyranke.

"Giambattista Valli" modelis
Sipa/Scanpix
"Giorgio Armani" modelis
Mados namų "Giorgio Armani" archyv. nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis