Lietuvių mados prekės ženklai atidarė bendrą šventinę parduotuvę

Vakar penki lietuviški mados prekės ženklai atidarė bendrą šventinę laikiną parduotuvę „5 Winter Stories", įsikūrusią Vilniaus prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama”.

Iki gruodžio 27 d. veiksiančioje konceptualioje parduotuvėje susibūrė „Tadam!”, „Okiiko”, „formuniform”, „Naked Bruce” ir „Body Talk” prekės ženklai, praėjusią vasarą kartu įgyvendinę pirmą tokio pobūdžio projektą Nidoje.

Organizatorių nuotr.

Šventiniu laikotarpiu savo kurtais drabužiais, papuošalais bei aksesuarais parduotuvėje prekiaus ir su klientais bendraus patys kūrėjai. Taip pat planuojama pop-up erdvėje surengti keletą šventinių renginių, kuriuose bus pristatomos lietuvių kūrėjų dovanų idėjos ar degustuojami gėrimai, maistas.

Organizatorių archyvas

Projekto sumanytojai tvirtina, kad planuodami šį naują projektą didelį dėmesį skyrė ne tik parduotuvėje esantiems daiktams ir jų kokybei, bet ir tam, kaip parduotuvė atrodys, kokią nuotaiką ir įspūdį kurs klientams. „5 Winter Stories" projektas išsiskiria savo unikaliu interjeru - čia parduodami daiktai eksponuojami ant specialiai Frankfurto ir Paryžiaus tarptautinėms parodoms kurtų geometrinių figūrų ir dekoracijų.

Organizatorių nuotr.

„5 Winter Stories" parduotuvėje kalėdinių dovanų ieškotojai taip pat galės rasti malonių šventėms tinkančių smulkmenų: ekologiško muilo ir kosmetikos priemonių, šviežiai skrudintos kavos, išskirtinio dizaino marškinėlių ir atšvaitų ar šilkinių skarelių.

Organizatorių archyvas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis