Kuo vakarėlyje vilkėti pilnesnių figūrų moterims

Šventėje visos norime būti gražios - ar liaunutės, ar išraiškingų linkių. Pirmosioms apsirengti paprasta, o štai pilnesnėms damoms kyla daugiau keblumų. Keli variantai padės išspręsti šventinės aprangos klausimus.

1. IDEALI JUODA SUKNELĖ

Įsigyti idealiai tinkančią juodą suknelę verta, nes tokia ne tik dailins figūrą, bet ir ilgai tarnaus. Pakeitusi aksesuarus (papuošalus, batelius ar rankinę), vilkėti suknele galėsite ne viename vakarėlyje.

AFP, AP/Scanpix nuotr.

Norite atrodyti prabangiai? Prie juodos suknelės derinkite aksomo švarką ir klasikinius aukštakulnius smailiu priekiu, kaklo papuošalą su žvilgančiais kristalais arba per petį persimeskite žvilgantį kailį.

AP/Scanpix nuotr.

CHRISTIAN LOUBOUTIN, PRADA, ROSANTICA, KENNETH JAY LANE, net-a-porter.com nuotr.

Norite atrodyti jaunatviškiau? Vilkėkite suknelės ir odinės striukės derinį (puošniau atrodys metalizuota oda, pavyzdžiui, sidabrinė), elegantiškus suvarstomus plokščiapadžius, o ant kaklo segėkite madingą chokerį.


CHURCH'S, JENNIFER FISHER, ANISSA KERMICHE, net-a-porter.com nuotr.

2. ELEGANTIŠKAS KELNIŲ KOSTIUMAS

Klasikinis kelnių kostiumas tinka daugeliui figūrų, tereikia išsirinkti jūsų kūno linkius dailinantį kirpimą. Jeigu esate pilnesnė, tačiau figūra atrodo proporcingai, nebijokite jos pabrėžti tiesiomis prigludusiomis arba siaurėjančiomis kelnėmis, vilkėkite liemenuotą švarką.

AFP, Mavrixonline/Scanpix, Vida Press nuotr.

Užmaskuoti pilnus klubus padės griežtas švarkas platesne pečių linija ir platėjančios maksi ilgio kelnės, prie kurių reikėtų avėti platforminius aukštakulnius. Atsikišusį pilvuką slėpkite laisvai krintančia palaidine ir atsegtu klasikiniu švarku.

Asos.com nuotr.

3. KARALIŠKOS SPALVOS

Figūrą dailina ne tik juoda, bet ir daugybė kitų tamsių spalvų. Kad vakaro įvaizdis atrodytų elegantiškai ir prabangiai, rinkitės iš karališkų tonų paletės. Tai gali būti solidi bordo spalva, naktinio dangaus mėlis, smaragdų ir jūros gelmių žalia, slyvų violetinė, sodri šokolado arba kavos ruda. Jei rengiatės tamsiau, pagalvokite, kokiais ryškesniais ar žvilgesniais akcentais pasipuošite.

AP, AFP, SIPA, Reuters/Scanpix, Vida Press nuotr.
STELLA MCCARTNEY, net-a-porter.com nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis