Kolekcija, kurioje dera šiaurietiškas minimalizmas ir tropikų spalvos

2017-ųjų metų „Monton“ pavasario-vasaros kolekcija iliustruoja faktą, kad du skirtingi poliai traukia vienas kitą. Kurdami ją, įkvėpimo dizaineriai sėmėsi iš ryškiomis spalvomis pulsuojančios Kubos ir iki tyrumo išgryninto Islandijos gamtovaizdžio.

Tamsa ir šviesa, šiaurė ir pietūs, vyriškasis ir moteriškasis pradas, Islandija ir Kuba – iš skirtingų polių dialogo gali gimti kažkas naujo ir įdomaus. Pavyzdžiui, kolekcija, kurioje dera šiaurietiškas minimalizmas ir temperamentingos Kubos tropikų karštis.

Gamintojo archyvas

Šiaurietiškas minimalizmas

Taip, čia tikrai gausu išgrynintų linijų, švarių siluetų, visa skalė melsvų, pilkų ir vandens atspalvių. Akcentams naudojamos spalvos – rožiniai atspalviai. Tačiau šaltoką modernumą, puikiai tinkantį dirbančio miesto ritmui, pagyvina žaismingos detalės, be kurių „Monton“ kolekcijos tiesiog neįsivaizduojamos.

Gamintojo archyvas

Ar žinote, kas yra Islandijos nacionalinis paukštis? Tai mažas, gražus ir mielas jūrinis pufinas. Jų, kaip ir šios šalies vandenyse sutinkamų mažų žuvelių tobių atvaizdų šiaurietiškojoje „Monton“ kolekcijos dalyje gausu. Jie tarsi prieskoniai, suteikiantys patiekalui savitumo.

Gamintojo archyvas

Kubos ritmai

Visiškas kontrastas moderniniai Islandijos romantikai – atogrąžų ritmai. Šioje „Monton“ kolekcijos dalyje užkoduotas pasakojimas apie istorinį Kubos paveldą ir modernėjantį šių dienų šalies veidą. Nacionalinio Kubos augalo – orchidėjos mariposos žiedų ir palmių raštai, energija ir vitaminais trykštančios spalvos, daugybė temperamentingų raukinių – kaip tik tai, kas privers lietuvių širdis smarkiau plakti.

Gamintojo archyvas

Spalvų paletė – ryški geltona, rožinė ir žalia. Jas šiek tiek nuramina pasteliniai ir smėlio atspalviai. Akcentams – oranžinė.

Gamintojo archyvas

Būtent taip pavasario-vasaros sezoną siūlo švęsti mados prekės ženklas „Monton“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis