Koks apatinis trikotažas vyrus traukia labiausiai

Mes, moterys, alpstame dėl nėrinių, romantikos, kartais pasiduodame raštų gausai ir detalėms, o pasirodo, vyrus labiausiai jaudina subtilesnis apatinis trikotažas. Šį kartą ieškome atsakymų į klausimą, kuo pasipuošti arčiausiai kūno, kad atrodytum fantastiškai ne tik sau, bet ir jam.

Moters kūno linkiai – štai kas turi būti labiausiai pabrėžta ir išryškinta, todėl daugybė papildomų detalių ir puošybos elementų atitraukia dėmesį ir vyrų nežavi. Jiems patinka elegancija, vienas kitas akcentas ir išlaikytas saikas. Nėriniai – triskart TAIP! Tačiau deimančiukai, kaspinėliai, sudėtingi raštai, įmantrūs užsegimai arba papuošimai – triskart NE! Norite, kad naujas komplektėlis išverstų jį iš koto, tuomet jūsų raktiniai žodžiai apatinio trikotažo parduotuvėje turėtų būti: rafinuotumas, elegancija ir tobulas siluetas.

"Etam" apatinio trikotažo modeliai, gamintojo nuotr.

Labai svarbu, kad apatinis trikotažas idealiai priglustų prie jūsų kūno linkių: per daug nespaustų, nekabėtų per laisvai – turi figūrą apglėbti nepriekaištingai. Ieškodama naujų apatinių nebijokite pasiteirauti nuomonės parduotuvės konsultantų, jie padės išsirinkti tai, kas jums tiks idealiai. O galbūt net pasiūlys variantų, apie kuriuos anksčiau nė nepagalvojote.

Kaip dėl spalvų? Ne viena mūsų kasdien pirmenybę teikiame kūno spalvos apatiniam trikotažui – juk tai taip patogu ir universalu! Deja. Būtent kūno atspalvių apatinio trikotažo vyrai nemėgsta. Tokia liemenėlė puikiai tinka po baltais, perregimais drabužiais, tačiau keliaudama į miegamąjį ją pakeiskite, pavyzdžiui, juoda, nes tai viena spalvų, kurią vyrai dievina. Juoda, raudona, bordinė, tamsiai mėlyna, baklažanų ir kitos subtilios spalvos išryškina mūsų gymį ir kūno linkius, todėl į elegantišką ir prabangiai atrodantį apatinio trikotažo komplektėlį investuoti verta.

Raštuoti audiniai nėra tabu, tačiau metas pamiršti vaikiškus piešinėlius, šie mums atrodo mieli, o vyrai jų neįvertins. Linksmus paveikslėlius pasilikite jaukiems savaitgaliams namuose. Norite, kad mylimasis pagirtų naujus apatinius, bet vienspalviai nėra jūsų mėgstamiausi, tada įsigykite margintus subtiliais raštais. Naujose apatinio trikotažo „Etam“ kolekcijose rasite tai, kas patiks ir jums, ir jam. Raštai išdėlioti taip, kad pabrėžtų figūros pranašumus, papuoštų apatinį trikotažą, tačiau neužgožtų svarbiausio elemento – jūsų moteriškumo.

Svarbu pasirūpinti ne tik gražiu ir gundančiu apatiniu trikotažu, bet ir viliokiškais naktinukais, garantuojame, kad mylimasis padėkos. Atnaujinkite apatinio trikotažo stalčių ir pasipuoškite aistringais vyšnių raudonumo šilkiniais naktinukais iš „Etam“ kolekcijos. Jei artimesnis romantiškas stilius, rinkitės nėrinius, šviesias spalvas, nuo švelnios rausvos iki baltos. Šįmet meilės dieną „Etam“ vadina bučinių diena, o bučinius siunčia Valentino kolekcijos veidas – supermodelis Natalia Vodianova. Taigi, pradžiuginkite save ir mylimąjį pasipuošusi nauju apatiniu trikotažu ar naktinukais – ruoškitės meilės šventei kartu su „Etam“!

"Etam" naktinukai, gamintojo nuotr.

"Etam" naktinukai, gamintojo nuotr.

Daugiau ETAM produkcijos rasite ČIA.

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite ETAM Valentino dienos dovanas!

Įsigyti „Etam“ apatinio trikotažo galite Vilniuje PC „Akropolis“, PC „Ozas“,PC „Panorama“,PC „Europa“, Kaune PC „Akropolis“, Klaipėdoje PC „Akropolis“ ir H.Manto g.46, Šiauliuose PC „Akropolis“

Užsakymo nr.: PT_67087048

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis