Kokius batus avėsime rudenį

Madą užvaldė tamsus ir grubus stilius. Tačiau dizaineriai jį pritaiko ir toms, kurios nebijo ektravagancijos, ir toms, kurioms artimesnė subtili elegancija.

Sagtys
Raištelius ir užtrauktukus šįmet keičia sagtys. Madingi motociklininkų stiliaus auliniai batai, segami dekoratyviomis sagtimis. Pirmenybę teikiančioms elegancijai, dizaineriai siūlo vadinamuosius monkus (formalaus stiliaus vyriški batai su sagtelėmis) ar į juos panašius lygiapadžius.

"Mango" modelis
Gamintojo nuotr.

Sunkiasvoriai
Rudens kolekcijose vyrauja pankų ir grandžo stilius, vieni madingiausių bus grubūs auliniai batai storais padais. Protektorius primenantys padai batams suteikia masyvumo, užtikrina gerą sukibimą, tad atėjus šaltukui neteks slidinėti šaligatviais.

Batai
Batai "Zara"
Gamintojo nuotr.

Taip pat skaitykite:
I. Stumbrienė: esu mama, negaliu rengtis kaip dukros bendraklasės. FOTO
Kokie papuošalai madingi visada
Stiliaus patarimai, kurie pravers kiekvienai

"Miu Miu" modelis
Sipa/Scanpix
"Prada" modelis
Sipa Press/Scanpix

Platformos
Vientisos platformos aukštakulnių alternatyva toms, kurios vertina avalynės komfortą, bet nori neatsilikti nuo mados. Šį sezoną karaliaus aulinukai nusmailinta nosele, jie atrodo elegantiškai, puikiai dera prie siaurų džinsų, patrumpintų kelnių ar madingų odinių.

Batai:
Batai: "Aldo", "Mango", "Pull & Bear"
Gamintojo nuotr.

Virš kelių
Batai ilgais aulais liaunina kojas, tokiais dizaineriai siūlo puoštis net atlikėjoms scenoje. Aulai virš kelių – karščiausia rudens tendencija, deja, tokius batus galėsite avėti tik prie siaurų kelnių, šortų ar trumpesnių suknelių bei sijonų. Itin madingos batuoto katino interpretacijos – auliniai su atvartais.

"Massimo Dutti" modelis
Gamintojo nuotr.
Batai:
Batai: "Hugo Boss", "Aldo", "Pull & Bear"
Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis