Kokios kelnės madingos šį sezoną

Kažin ar yra tokių, kurios savo spintoje neturėtų bent vienos poros kelnių. Žvilgtelėkite, kokios madingiausios šį pavasarį / vasarą ir atraskite idealų siluetą sau.

KIULOTAI

Praėjusį sezoną kiulotai nebuvo noriai priimti į moterų spintas: atrodė keisti, netinkami jokiai figūrai, liko nesuprasti. Tačiau pavasarį šios striukos plačios kelnės bando įsitvirtinti dar kartą. Kad kojos neatrodytų trumpesnės, prie kiulotų avėkite aukštakulnius arba platforminius batus. Nebijančioms šiokio tokio figūros "sustūmimo" tiks ir plokščiapadžiai sportiniai bateliai arba sandalai.

Vida Press nuotr.

KAS NAUJO?

2016 m. kiulotų pasiūla platesnė nei anksčiau, jie siuvami iš įvairiausių audinių: šilko, odos, džinso, satino ar lino.

Kelnės: "ÉTOILE ISABEL MARANT", "APRANGA", "PROENZA SCHOULER", "SONIA RYKIEL", net-a-porter.com ir gamintojo nuotr.

PATRUMPINTOS

Patrumpintos kaprių tipo kelnės šįmet tapo elegantiškos aprangos detale. Idealiai atkartojančios kūno linijas, švaraus silueto, modernios, prie klasikinio stiliaus drabužių jos atrodo kiek netikėtai, bet profesionaliai. Kapriai neaplenkia ir laisvalaikio aprangos, siūlomi safario stiliaus, džinsiniai, ryškiaspalviai ar raštuoti.

Vida Press nuotr.

KAS NAUJO?

2016 m. kapriai ne tik prigludusio, bet ir laisvesnio silueto. Įprastą kelnių kostiumą šiltąjį sezoną keis kaprių ir liemenių ansambliai.

Kelnės: "ALEXANDER MCQUEEN", "FRAME DENIM", "MIU MIU", "TOPSHOP UNIQUE", net-a-porter.com nuotr.

YPAČ PLAČIOS

Aplink kojas besiplaikstančios palazzo tipo kelnės tarsi nuneša į prabangius kurortus, kur prisidengusios stilingais akiniais ir plačiakraštėmis skrybėlėmis promenadomis žengia kino žvaigždės. Prie plačių kelnių vasarą siūloma avėti plokščiapadžius sandalus, o vakarėlyje grakščius aukštakulnius.

Vida Press nuotr.

KAS NAUJO?

Į mados pasaulį sparčiai braunasi itin plačios pižamų tipo kelnės. Satino arba šilko kelnės ir gundanti nėriniais puošta palaidinė - idealus derinys vasaros vakarėliams.

Kelnės: "F.R.S FOR RESTLESS SLEEPERS", "JONATHAN SAUNDERS", "THE ROW", "VICTORIA BECKHAM", net-a-porter.com nuotr.

YPAČ SIAUROS

Kojas apglundančios kelnės madingos jau keletą metų, nuo supersiaurų vadinamųjų skinny iki šiek tiek laisvesnių. Turbūt populiariausios siauros kelnės būtų džinsai, odinės ar panašios į jojikų, bet 2016 m. pavasario bei vasaros kolekcijose galima pamatyti ir siaurų elegantiškų kelnių, kurios puikiai prigytų dalykiniame garderobe.

Vida Press nuotr.

KAS NAUJO?

Įdomus sezono sprendimas - siauros, bet galuose netikėtai išplatėjančios kelnės.

Kelnės: "GIAMBATTISTA VALLI", "MISSONI" (2), "APRANGA", net-a-porter.com ir gamintojo nuotr.

PLATĖJANČIOS

8-asis dešimtmetis įkvėpė madą prisiminti aplink klubus prigludusias, o nuo kelių platėjančias kelnes. Tokios silueto kelnės dažniausiai mūvimos prie aukštakulnių batelių ar platforminių sandalų, bet pavasarį rizikuokite drąsiau ir prie hipių laikus menančių kelnių avėkite plokščiapadžius.

Sipa/Scanpix nuotr.

KAS NAUJO?

Populiarėja platėjančių kelnių ir patrumpintų palaidinių ansambliai. Tiesa, dažniau kompleketuojamos mažutės palaidinės arba braletės ir kelnės aukštu liemeniu.

Kelnės: "CUSHNIE ET OCHS", "ETRO", "MICHAEL KORS", "APRANGA", net-a-porter.com ir gamintojo nuotr.

AUKŠTAS LIEMUO

Kelnės aukštu liemeniu ilgina ir liaunina kojas, kad efektas būtų didžiausias, prie jų vertėtų avėti aukštus platforminius batus. Šįmet madingos ne tik maksi ilgio kelnės aukštu liemeniu, bet ir trumpesnės, vos siekiančios čiurnas.

Vida Press nuotr.

KAS NAUJO?

Viena įdomesnių pavasario tendencijų - kelnės aukštu, bet ne prigludusiu, o diržu suraukiamu liemeniu.

Kelnės: "MAJE", "MARC JACOBS", "MAX MARA", "VIVIENNE WESTWOOD ANGLOMANIA", net-a-porter.com nuotr.

ODINĖS

Iš odos ar ją imituojančio audinio siūtos kelnės yra neatsiejamos nuo pereinamųjų sezonų. Vasarą tokias mūvėti per karšta, žiemą jos traukia šaltį, tad pavasaris idealus metas suteikti įvaizdžiui rokenrolo akcentų.

Vida Press nuotr.

KAS NAUJO?

Šįmet odinių kelnių gretas papildo nauji siluetai: odiniai kiulotai, kapriai, platėjančios 8-ojo dešimtmečio stiliaus kelnės.

Kelnės: "BALMAIN" (2), "BY MALENE BIRGER" (2), net-a-porter.com nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis