Kodėl Kate Middleton per savo vaikų krikštynas visuomet vilki baltai?

Visų trijų savo vaikų krikštynoms Kate Middleton pasirinko šviesų „Alexander McQueen“ drabužį. Šių mados namų dizainerė Sarah Burton kūrė ir hercogienės vestuvių suknelę.

Šią savaitę visos akys buvo nukreiptos į Kate Middleton, mat pirmadienį buvo pakrikštytas trečiasis jos ir princo Williamo sūnus Louisas.


Vida Press nuotr.

Taip, kaip ir kitų savo vaikų, pirmagymio princo George'o ir vidurinėlės princesės Charlottės, taip ir jaunėlio krikštynose laiminga mama pasirodė vilkėdama balto atspalvio drabužius. Suknelės dizainerė taip pat nėra netikėta – tai Sarah Burton, kūrusi drabužius ir kitoms ypatingoms hercogienės šventėms.


Vida Press nuotr.

Suknelės stilius klasikinis, su V formos apykakle ir trijų ketvirčių rankovėmis. Kaip ir įprasta, didžiausias dėmesys įvaizdyje buvo skirtas galvos apdangalui. Šįkart tai buvo įdomus pasirinkimas – ne skrybėlė, bet lankelis, puoštas dekoratyvinėmis gėlėmis iš tos pačios kremo spalvos audinio.

Princo George'o krikštynos

2013-aisiais pirmojo savo vaiko krikštynoms Kembridžo hercogienė pasirinko kremo atspalvio suknelę su ilgomis rankovėmis ir raukinio detale priekyje.


Vida Press nuotr.

Prie šios aprangos ji priderino to paties atspalvio skrybėlaitę su gėlės dekoracija ir tinkleliu.


Vida Press nuotr.

Princesės Charlottės krikštynos

Prabėgus keliems metams vyko kita džiugi šventė – princo Williamo ir Kate Middleton dukros krikštynos. Šiai progai hercogienė pasirinko šviesaus dramblio kaulo atspalvio palto tipo „Alexander McQueen“ suknelę.


Vida Press nuotr.

Prie jos puikiai derėjo šviesi skrybėlaitė su gėlių dekoracijomis bei Kate Middleton mėgstami smailianosiai kūno spalvos bateliai.


Vida Press nuotr.

Kodėl ji visose krikštynose vilkėjo šviesių atspalvių sukneles?

Nors karališkajame protokole nėra punkto, teigiančio, kad krikštijamo vaiko mama turi vilkėti baltus drabužius, Kembridžo hercogienė pati sau sukūrė šią taisyklę. Pirmiausiai, šviesi suknelė dera prie kreminės spalvos tradicinio karališkosios šeimos kūdikių apdaro, perleidžiamo iš kartos į kartą ir naudojamo krikštynų apeigose.

Be to, ši spalva simbolizuoja tyrumą, nekaltumą, naują pradžią, o tokios asociacijos labai tinka krikštynų šventei.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis