Klasika nemiršta: madingiausias šio pavasario spalvų derinys juoda-balta

Dar neatkeliavo tikroji šiluma, bet jau svajojame apie tikrąjį pavasarį. Nors negalime priversti pakilti termometro stulpelio, niekas nesutrukdys pavasario prisišaukti į savo drabužinę. Net jei viskas, ką dėvite yra tik juoda ir balta.

Spalvos yra paprasčiausias ir turbūt dažniausiai naudojamas būdas praskaidrinti sau nuotaiką ir, atėjus šiltajam sezonui, atnaujinti savo įvaizdį. Spalvingas aksesuaras gali tapti stilingu įvaizdžio akcentu, o ryškus drabužis – tikru geros nuotaikos užtaisu. Vis dėlto tokie drabužiai patinka ne visiems, o tų, kurie geriausiai jaučiasi vilkėdami tik klasikines spalvas yra ne mažiau nei spalvų mėgėjų.


Tad kaip pavasarį atnaujinti spintą, kurioje – vien juoda ir balta spalva? Dryžiai, taškai ir potėpiai yra ryškios šio pavasario žymės. Juodos ir baltos derinys sušvelnins net drąsiausią drabužio raštą, tad galite rinktis ir gėles, ir grafinius motyvus, vis vien atrodysite elegantiškai, stilingai, moderniai.


DRYŽIAI



„Balmain“, Vida Press nuotr.


Dryžiai net nežada trauktis iš madingiausiųjų gretų, o kodėl turėtų? Madingi vertikalūs ir horizontalūs, siauri ir platūs, tobulai simetriški ir asimetriški... Rinkitės pagal savo norus arba figūros poreikius (vertikalūs dryžiai vizualiai ilgina siluetą, taigi tiks žemo ūgio moterims; strategiškai įstrižai krentantys dryžiai gali padėti sukurti moteriškesnės figūros iliuziją).



TAŠKAI



„A.W.A.K.E", Vida Press nuotr.



Taškeliai mados istorijoje minimi ne kartą, tačiau pastaruosius dešimtmečius jų populiarumas buvo priblėsęs. Ilgą laiką taškuotus drabužius dėvėjome tik retro vakarėliuose, tačiau dabar jie grįžo į madą. Šį sezoną tai – viena ryškiausių tendencijų, ne vienos pavasario kolekcijos pristatyme karaliavęs motyvas. Madingiausi būtent juodai-balti taškai: smulkūs, vidutinio dydžio arba dideli.




GĖLĖS



„Michael Kors“, Vida Press nuotr.


Vienas madingiausių sezono audinių – margintas mažytėmis gėlytėmis. Jos gali būti romantiškos, nelygiais, kiek pablukusiais krašteliais arba, atvirkščiai, ryškios, netgi šiek tiek karikatūriškos, primenančios tas, kurios buvo madingos 7-tajame dešimtmetyje. Gėlėta achromatinių spalvų suknelė stilingai atrodys vilkima ant platėjančių juodų kelnių, o gėlėtas juodai baltas kombinezonas tobulai tiks ir dieną, ir vakare.



POTĖPIAI



„Colovos“, Vida Press nuotr.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis