Kalėdinės dovanos jam: tai, kas pradžiugins bet kurį vyrą

Artėjant gražiausiai žiemos šventei – šv. Kalėdoms, ne vieną mūsų apima dovanų ieškojimo karštinė. Bene dažniausiai išrinkti gerą dovaną jam – vyrui, draugui, tėčiui, broliui – yra didžiausias iššūkis. Taigi, norime pasidalinti keletu kalėdinių dovanų, skirtų vyro garderobo atnaujinimui ir idėjų, kad ikišventinis periodas Jums būtų kuo lengvesnis ir malonesnis.

Ne paslaptis, kad vyrai dažniausiai mėgsta praktiškas ir solidžias dovanas ir, žinoma, tas, kuriomis galima būtų džiaugtis iškart. Abejodamos, ar įtiksime tam sunkiai nuspėjamam vyriškam skoniui, dažnai jiems dovanojame smulkius aksesuarus – sąsagas, kaklaraiščius, peteliškes ar fantazijas, šalikus, kojines... Nuoširdžią vyro padėką garantuos šalia sąsagų, kaklaraiščio ar peteliškės pridėti stilingi, kokybiški marškiniai, kuriais jis galės puoštis ir dienos, ir vakaro metu.

Gamintojo archyvas

Puikus ir skoningas ansamblis gali būti ir marškiniai dovanojami kartu su megztiniu, ar megztinis ir išskirtiniu minimaliu raštu dekoruotos kojinės, taip pat megztinis ar marškiniai bei didelis masyvus šalikas, odinės pirštinės ar klasikinis diržas, kuriuos vyrai taip mėgsta, ar netgi solidi vyriška odinė rankinė.

Gamintojo archyvas

Išrinkti praktišką dovaną vyro garderobui išties nėra sudėtinga, jei žinote vyro kaklo apimtį centimetrais ir preliminarų nešiojamų drabužių dydį. Jei visgi kyla abejonių dėl dydžio, visada geriau pasirinkti drabužį, kuris yra vienu dydžiu didesnis – taip tikrai neapsiriksite.

Taip pat prisiminkite, kad vyrui visada galite dovanoti baltus marškinius, o jei jis yra ekspresyvesnis ir mėgsta būti pastebėtas – rinkitės intensyvesnės spalvos marškinius, ar tokius, kurie yra su išskirtiniu dizainerio kurtu raštu. Šį sezoną madingiausios spalvos vyrų garderobe – burgundiško vyno raudona, antracito pilka, miško žalia, vidurnakčio mėlyna. Jos ne tik puikiai dera tarpusavyje, bet ir gali būti derinamos su balta, ruda ar juoda.

Gamintojo archyvas

Rinkdamos aksesuarus, taip pat nebijokite paeksperimentuoti ir pasirinkti įdomesnės spalvos ar rašto kaklaraištį, peteliškę ar fantaziją. Mažos, skoningos detalės visada pagyvina vyrišką stilių.

Linkime, kad kalėdinių dovanų paieškos ir vyriško garderobo atnaujinimas Jums būtų toks pat malonus, kaip ir renkantis drabužius sau.

Daugiau kalėdinių dovanų idėjų:

Gamintojo archyvas

Gamintojo archyvas

Gamintojo archyvas

Gamintojo archyvas

www.pietro-filipi.com

Užsakymo nr.: PT_76515633

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis