Kaip vilkėti megztinį ir atrodyti moderniai?

Kai didžioji dauguma liūdi dėl vasaros pabaigos, tikrosios madistės džiūgauja dėl galimybės grįžti prie stilingo rudens garderobo. Tai reiškia, kad ir vėl galėsime dėvėti nuostabius šaltajam sezonui tinkančius drabužius, pavyzdžiui, megztinį.

Nesvarbu, norime to ar ne, bet atėjo metas rudens garderobui ir jo pagrindinei žvaigždei – megztiniui. Nors iš pažiūros šis šiltas, praktiškas drabužis neatrodo kaip kiekvienos madingos moters svajonė, tokia jo reputacija yra įgyta nepelnytai. Megztinis gali pagyvinti nuobodį drabužių derinį, paslėpti kai kuriuos kūno trūkumus ir netgi tapti rudens stiliaus ašimi. Šį sezoną jis išgyvena renesansą, o laisvai krentantys, įdomaus silueto, modernių raštų mezginiai yra pagrindinis madingo rudens įvaizdžio akcentas.

Mados namų „Brandon Maxwell“ ir „Sies Marjan“modeliai
Mados namų „Brandon Maxwell“ ir „Sies Marjan“modeliai
Vida Press

„Temperley“
„Temperley“
Vida Press

Mados namų „Atlein“ ir „Au Jour Le Jour“ modeliai
Mados namų „Atlein“ ir „Au Jour Le Jour“ modeliai
Vida Press

Norite kurti modernų įvaizdį? Derinkite megztinį ir standžius, blizgaus audinio drabužius. Tūriniai mezginiai švelniai kontrastuos su plonais audiniais. Tokie mados namai kaip „Brandon Maxwell“, „Sies Marjan“, „Zadig and Voltaire“ ir „Au Jour Le Jour“ minkštus siūlus derino su blizgia, standžia oda; „Sies Marjan“, „Hellessy“, „House of Holland“ – su šilku, plonyte vilna. Šventinės aprangos idėja iš mados namų „Max Mara“ – blizgaus megztinio bei aukso spalvos kelnių komplektas.

„Max Mara“
„Max Mara“
Vida Press

Įmanomas ne tik modernus, bet ir kartu kasdienai tinkamas megztinio ir blizgaus audinio drabužio komplektas. Dieną derinkite tik labai subtiliai blizgius audinius ir pagrindine įvaizdžio detale rinkitės netradicinio rašto, netikėto atspalvio ar įdomiai krentančius megztinius. Dabar – jų laikas!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis