10 patarimų iš prancūzių lūpų, kuo 2024 pavasarį papildyti garderobą

Prancūzės įkūnija nerūpestingą eleganciją, kuria nenustojame žavėtis. Kitas pagarbos vertas jų bruožas – sugebėjimas puikų stilių kurti iš vos kelių spintoje kabančių drabužių. Sukūrėme 10-ies dalių prancūziško stiliaus garderobą, kuris tikrai palengvins jūsų gyvenimą ir puikiai tiks 2024 pavasariui.

Jei norite į savo spintą įsileisti šiek tiek prancūziškumo, teks pradėti nuo spintos revizijos. Jos šūkis turėtų būti „daugiau yra mažiau“ – atsikratykite (atiduokite, parduokite ar išmainykite) tų drabužių, kurių dėl vienų ar kitų priežasčių nenešiojate. Galbūt jie yra netinkamo dydžio, jums netinkančio silueto, nebemadingi ar tiesiog nedera su kitais turimais rūbais.


Spintoje atsiradus vietos, pereikite prie bazinių drabužių revizijos. Nė vienos stilingos moters (nesvarbu, ar tai – prancūzė, ar ne) spinta neapsieis be bazės – basic tipo rūbų, kurie yra lyg klijai, sujungiantys kiekvieną įvaizdį. Jie turi būti labai patogūs ir labai kokybiški – juk planuojate juos nešioti ne vienus metus!


Klasikinė prancūzių stiliaus taisyklė sako, kad vienam sezonui reikia penkių basic tipo drabužių. Nors kiekvienai moteriai, priklausomai nuo jos stiliaus, jie gali varijuoti, siūlome tokį penketuką:


BALTI MARŠKINĖLIAI


Vertėtų atsikratyti įpročio pirkti pigiausius medvilnės marškinėlius ir investuoti į kokybišką gaminį, kuris tarnaus ilgiau, nei vieną sezoną.


„Jil Sander“, net-a-porter nuotr.


ŠILKINIAI MARŠKINIAI


Neginčijamas stilingos moters koziris jos spintoje, pritaikomas ir darbe, ir pasimatyme. Nerūpestingumo suteiks atraitotos rankovės.



„Chloe“, net-a-porter nuotr.


PUIKIAI SUKIRPTAS ŠVARKAS


Gali būti dėvimas su beveik kiekvienu spintoje kabančiu drabužiu: nuo džinsų, iki vakarinės suknelės.



„Stella McCartney“, net-a-porter nuotr.


KLASIKINIAI DŽINSAI


Džinsus nešiosite kiekvieną sezoną, įvairiomis progomis ir daugelį metų, tad rinkitės tobulai jums tinkančius, klasikinės spalvos ir kirpimo.



„Raey“, matchesfashion.com


JUODA SUKNELĖ


Elegantiška, figūros privalumus išryškinanti „maža juoda“ suknelė išspręs visas į neviltį varančias puošnios aprangos dilemas.



„Max Mara“, matchesfashion.com nuotr.


Galiausiai, pridėkite dar penkis modernius elementus. Tai gali būti madinga rankinė, netradicinis sijonas ar ryškiaspalvis paltas – daiktai, kurie pakelia nuotaiką ir verčia šypsotis.



Jeanne Damas, Vida Press nuotr.

Šį sezoną tai galėtų būti:


GĖLĖTA „ARBATOS“ SUKNELĖ


Romantiška gėlėta suknelė – ir mada, ir klasika. Sportiniai bateliai ją pavers tinkama laisvalaikiui, aukštakulniai – ypatingai progai.



Preen by Thornton Bregazzi, net-a-porter nuotr.


PIEŠTUKO FORMOS SIJONAS


Prigludęs ir elegantiškas, pieštuko formos sijonas rafinuotumo pridės bet kuriam jūsų įvaizdžiui. Struktūriška forma suteiks pasitikėjimo savimi.



„Altuzarra“, net-a-porter.com nuotr.


BATELIAI „KAČIUKAI“


Smailianosiai bateliai mažu kulniuku „kačiukai“ yra šio sezono madingiausieji, be to – labai elegantiški ir stilingi.



„Prada“, matchesfashion.com nuotr.


KOMBINEZONAS


Patogus, sportinis, mielas – laisvai krentantis kombinezonas yra žavus aprangos akcentas, kurio nerūpestingumą atsveriant aukštakulnių batelių grakštumu gaunamas labai prancūziškas derinys.



„Warm“, modaoperandi.com nuotr.


RANKINĖ-DĖŽUTĖ


Griežta, kampuota rankinė, atrodanti lyg dėžutė, yra viena šio sezono aksesuarų tendencijų. Ji nerūpestingai prancūziškam stiliui suteiks modernumo.



„Mark Cross“, matchesfashion.com nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis