Kaip stilingai vilkėti šio sezono topą - klasikinius marškinius

Jei reikėtų sudaryti trumpą madingiausių pavasario pirkinių sąrašą, jame neabejotinai atsirastų klasikiniai balti marškiniai. Tiesa, dabar madingi ne tik balti, bet ir kitų pastelinių atspalvių, ne tik įprasto silueto, bet panašesni į tunikas ar tiesiog marškinių suknelės.

Tačiau šį kartą apie visoms puikiai žinomus klasikinius baltus marškinius. Jų tendencijų po kaulelį nenarstysime, bet apžvelgsime, kokie yra stilingi tokių marškinių dėvėjimo variantai. Štai keli šiuolaikiški deriniai, kurie tiks ir laisvalaikiui, ir ypatingoms progoms.

DŽINSO AUDINYS

Vienas populiariausių laisvalaikio derinių - balti marškiniai ir džinsai. Dažniausiai marškiniai vilkimi prie džinsinių kelnių, tačiau šį pavasarį madinga visa, kas siūta iš denimo: kiulotai, sijonai, kombinezonai, sarafanai. Nebijokite netikėtų sprendimų, prie klasikinių marškinių mūvėkite ir įdomesnių spalvų ar faktūrų džinsinius drabužius, pavyzdžiui, blukintus, baltus ar raštuotus.

Vida Press nuotr.

Vida Press, SIPA/Scanpix nuotr.


PIEŠTUKO SILUETO SIJONAS

Sijonas bus atsvara vyriško stiliaus marškiniams. Kadangi klasikiniai marškiniai paprastai yra laisvi, harmoniją sukursite segėdama prigludusį pieštuko silueto sijoną. Nebūtinai juodą, nors tai dažnai pirmas į galvą šaunantis variantas, rinkitės vienspalvį, margą, blizgų ar siūtą iš odos.

Vida Press nuotr.

KLASIKA

Balti marškiniai ir kostiuminės kelnės - visuomet vykęs duetas. Jei prie tokios aprangos derinsite vyriško tipo plokščiapadžius ar elegantiškus aukštakulnius, atrodysite dalykiškiau, o sportiniai bateliai pavers įvaizdį tinkamu laisvalaikiui. Modernus elementas - vietoje įprasto švarko vilkitės ilgą.

Vida Press, Sipa Press/Scanpix nuotr.

KOSTIUMAS

Marškiniai ir kelnių kostiumas yra tarsi skirti vienas kitam, tai klasikinis dalykinės aprangos pavyzdys. Bet šį pavasarį eksperimentuokite, kostiumas gali būti ryškios spalvos, sudurtas iš skirtingų audinių, o gal visai ir ne kelnių, bet sijono kostiumėlis. Kad neatrodytumėte nuobodžiai, prie tokio įvaizdžio derinkite šiuolaikiškus aksesuarus.

Vida Press, Reuters, SIPA/Scanpix nuotr.

PLAČIOS KELNĖS

Ilgutėlių plačių kelnių mada vyrauja jau kurį laiką, tačiau ne vienai jos vis dar atrodo neįprastos. Šis derinys nukelia 5-ojo dešimtmečio pradžią, kai tokio tipo kelnės aukštu liemeniu buvo siūlomos moterims daugybėje aprangos katalogų. Šiandien plačių kelnių ir marškinių derinį prikelkite naujam gyvenimui originaliais sprendimais, pavyzdžiui, sluoksniavimu.

Vida Press, Sipa Press/Scanpix nuotr.

MAKSI ILGIO SIJONAS

Žemę siekiantis sijonas ir klasikiniai marškiniai yra stilinga alternatyva vakarinei aprangai. Galite rinktis žvilgsnius traukiantį žėrintį, satino ar klostytą maksi ilgio sijoną, balti marškiniai neužgoš, o akcentuos jo prabangą. Vasariškam laisvalaikio įvaizdžiui tiks marškinių ir lengvo gėlėto ar vienspalvio sijono derinys.

Sipa Press/Scanpix, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis