Kaip rudenį nesušalti ir atrodyti stilingai

Dauguma šaltesniu metu iš spintos traukiame pilką ir niūrų garderobą, tačiau tiek rudenį, tiek žiemą galime atrodyti nuotaikingiau. Tereikia aprangą pagyvinti keliais ryškesniais akcentais.

Nuotaikingi paltai

Visą dieną jausitės pakylėtai ir nestokosite geros nuotaikos, jei iš taško A į tašką B keliausite vilkėdama ryškų paltą arba striukę. Šįmet iš mados nesitraukia kokono silueto paltai, taip pat konstruktyvūs tiesaus ar liemenuoto kirpimo. Mėgstančioms sportiškesnį įvaizdį siūlomos šiltos pūkinės striukės, kuriomis stilingai papildysite laisvalaikio garderobą.

Striukė, 159 Eur; Paltas, 285 Eur, DESIGUAL

Šilti megztiniai

Šaltojo sezono spinta neapsieis be šiltesnių drabužių, aktualiausias - megztinis. Rudenį ir žiemą dizaineriai daug dėmesio skiria megztinių faktūroms, tad madingiausi pūkuotų siūlų, megzti masyviomis pynėmis ar siuvinėti žibučiais. Šiltas spalvotas megztinis akimirksniu pagyvins įvaizdį, jį vilkėkite prie vienspalvių kelnių, džinsų ar sijono.

Megztinis (šviesus), 99,90 Eur; Megztinis (aukštu kaklu), 159 Eur, DESIGUAL

Rudens suknelės

Dar vienas būdas neatrodyti nuobodžiai - pasipuošti ryškia šilta suknele. Parduotuvėse "Desigual" rasite megztų ir šiltesnio audinio suknelių, margintų originaliais raštais, nuo daugiaspalvių iki subtilesnių - juodai baltų. Prie margos suknelės ypač tiks minimalistinio stiliaus ilgaauliai batai iki kelių, taip pat neutralių atspalvių griežto silueto paltai, švarkai ir kardiganai.

Suknelė (juodai balta), 99,90 Eur; Suknelė (žalia), 109 Eur, DESIGUAL

Raštų galia

Toms, kurios norėtų paslėpti pilvuką ir akcentuoti kojas, verta pasidairyti raštuotų sijonų, džinsų ir kelnių. Prie A linijos margo sijono puikiai tiks elegantiškas megztinis aukštu kaklu, o prie siauresnių ryškiaspalvių kelnių arba džinsų - masyvus storų siūlų megztinis. Suteikti įvaizdžiui solidumo galite ir minimalistiniais aksesuarais: elegantiška avalyne, klasikine rankine, subtilaus dizaino papuošalais.

Sijonas, 89,90 Eur; Kelnės, 79,90 Eur, DESIGUAL

Spalvingi šalikai

Jei baiminatės į garderobą įsileisti spalvų, pradėkite nuo mažesnių detalių. Kai norėsis šio to originalesnio, klasikinį paltą pagyvinkite spalvingu šaliku. Rinkitės ryškų, platų ir ilgą, būtent tokie vyrauja šį rudenį. Spalvingais šalikais greitai atnaujinsite ir kasdienį ansamblį, pavyzdžiui, pilko megztinio ir džinsų derinį. Ryškus šalikas - universali detalė, kuri nespės užsigulėti spintoje.

Šalikas (šviesus), 69,90 Eur, Šalikas (tamsus), 69,90 Eur, DESIGUAL

Margi akcentai

Detalių, kuriomis galite atnaujinti pabodusį garderobą, yra ir daugiau. Šaltuoju metų laiku norisi ne tik suptis į šiltus šalikus, bet ir įsigyti jaukių kepurių bei pirštinių. Kiekvieną sezoną madoje vyrauja naujos raštų tendencijos, tačiau pavasarį į aukštumas užkopę gėlių marginimai taip sužavėjo dizainerius, kad gėlės išlieka madingos ir rudenį bei žiemą. Aprangai šarmo suteiks ne tik margaspalviais žiedais ištapyti šalikai, pirštinės, apyrankės, bet ir nuotaikinga avalynė ar originali rankinė.

Kepurė, 44,90 Eur; Pirštinės, 34,90 Eur, DESIGUAL

Rankinė, 79,90 Eur; Aulinukai, 109 Eur, DESIGUAL

Aukštakulniai, 119,90 Eur; Apyrankių rinkinys, 34,90 Eur, DESIGUAL

Užsakymo nr.: PT_69414950

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis