Kaip derinti ryškiausias šaltojo sezono spalvas ir atrodyti stilingai?

Visuotinai žinoma, kad madingas gali būti tam tikras drabužis, aksesuaras ar aprangos stilius. Šį sezoną dizaineriai sugalvojo naują tendenciją, kuriai negali atsispirti stilingiausios mados pasaulio atstovės, tai – drąsių, ryškių spalvų derinimas.

Netikėti spalvų deriniai šį sezoną dėl populiarumo stipriai konkuruoja su tradiciškai tamsiais ir ramiais rudens atspalviais. Garstyčių geltona ir vaiskiai raudona, mėlyna ir violetinė, žydra ir vyšninė – nors skamba kaip tik vasaros atostogoms tinkami spalvų deriniai, jie užsiliko ir šaltajam sezonui.

Ryškias spalvas vilkėti rudenį skatina ir dizaineriai. Mados namai „Balenciaga“ šių metų rudeniui skirtoje kolekcijoje pristatė modelius, kurių aprangoje spalvų kontrastai buvo kuriami derinant įvairių spalvų drabužius ir ryškiaspalves pėdkelnes, o „Calvin Klein“ intensyvių spalvų intarpus naudojo drabužių rankovėse, marškinių kišenių atvartuose ir batų detalėse. Pažiūrėjus į šiuo metu pristatomas kitų metų pavasario kolekcijas nekyla abejonių, kad ši tendencija kitąmet taps dar ryškesnė ir bus šiltojo sezono topas. Tad su spalvomis verta pradėti eksperimentuoti jau dabar!

„Versace“ 2018-ųjų pavasaris-vasara
„Versace“ 2018-ųjų pavasaris-vasara
AFP / Scanpix

Įkvėpimą siūlo neišsemiami gatvės mados archyvai, mat mados savaičių viešnios keliaudamos į pasirodymus mielai savo deriniuose maišo skirtingų spalvų drabužius. Galima būtų išskirti tris spalvų derinimo lygius – savąjį rinkitės pagal drąsą ir norą išsiskirti iš kitų.

DRĄSIAUSIOMS – DAUG RYŠKIŲ SPALVŲ

Ryškių, vaiskių spalvų – geltonos, žydros, žalios, rožinės – įvedimas į rudens garderobą atrodys smagiai ir kurs modernų bei šaltajam sezonui neįprastą įvaizdį.

Vida Press

TENDENCIJŲ MEDŽIOTOJOMS – PRISLOPINTI TONAI

Jei norite atrodyti madingai, bet tuo pačiu metu išlaikyti stilingą, elegantišką įvaizdį, derinkite dvi šiek tiek prislopintas spalvas. Prabangos įspūdį kurs spalvingi aksomo, velveto bei kašmyro drabužiai.

Gtavės mada
Gtavės mada
MEGA / Scanpix

SUBTILIOSIOMS – DĖMESĮ ATKREIPIANTI DETALĖ

Savo aprangoje maišyti kelias skirtingas spalvas nėra paprasta, ypač jei esate įpratusi vilkėti tamsius drabužius. Tokiu atveju į įvaizdį spalvų įberkite tik žiupsnelį – rinkitės ryškią rankinę, skarelę ar įdomų spalvingų batų bei kojinių derinį.

Gatvės mada
Gatvės mada
MEGA / Scanpix

Daugiau spalvingų derinių – fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis