Kaip darbe atrodyti stilingai ir šiuolaikiškai

Šį rudenį nebijokite drąsesnių sprendimų - nors ieškote klasikinio stiliaus drabužių, lai jie būna modernūs, įdomesnių audinių ar formų.

KLASIKINIAI MARŠKINIAI IR ELEGANTIŠKA PALAIDINĖ

Darbo garderobe pravers klasikiniai marškiniai ir šviesi elegantiška palaidinė. Nebūtina rinktis grynos baltos spalvos, puikiai tiks švelnūs rusvi, neutralūs pasteliniai atspalviai, juodos ir baltos derinys. Tiek marškinius, tiek lengvo audinio palaidinę nesunkiai priderinsite prie įvairių siluetų sijonų ar kelnių.

Vida Press nuotr.

Palaidinės: FERR, 59,99 Eur; TEDD, 54,99 Eur; KMX, 49,99 Eur; Marškiniai SIMONA CONTI, 42,99 Eur, APRANGA

KLASIKINIS ŠVARKAS

Klasikinio kirpimo švarkas bet kuriam ansambliui suteiks solidumo, elegancijos. Stilinga detalė - atraitoti ar aukštyn patraukti švarko rankogaliai. Šį sezoną ieškokite švarkų įdomesnėmis konstrukcijomis, ne tik lygaus audinio, bet ir faktūriško, pavyzdžiui, aksomo.

Vida Press nuotr.

Švarkai: VERO MODA, 49,99 Eur; KIMI, 89,99 Eur; KMX, 79,99 Eur; FERR, 129,99 Eur, APRANGA

ODINIAI DRABUŽIAI

Darbo aprangai, jei ši nėra ribojama griežtų taisyklių, galite pritaikyti ir odinę baikerių striukę. Prie jos derinkite klasikines kelnes ar pieštuko silueto sijoną, elegantišką palaidinę ar marškinius. Kad įvaizdis atrodytų solidžiau, avėkite elegantiškus plokščiapadžius batelius arba aukštakulnius.

Vida Press nuotr.

Tiks ir kiti odiniai drabužiai: palaidinė, sijonas, suknelė. Svarbu vienu metu nevilkėti odiniais drabužiais nuo-iki. Kad išvengtumėte vulgarumo, rinkitės griežtesnius, skulptūriškesnius siluetus, matinius paviršius.

Vida Press nuotr.

Striukė SILVIAN HEACH, 89,99 Eur; Palaidinė EKSE, 39,99 Eur; Sijonai KMX, 54,99 Eur ir ECHO, 49,99 Eur, APRANGA

UNIVERSALŪS DŽINSAI

Tamsūs siauresnio silueto džinsai tinka ne tik kasdienai, bet ir biure. Prie jų vilkėkite klasikinius marškinius ir švarką. Jeigu jūsų figūra pilnesnė, ieškokite tiesių džinsų arba rinkitės standesnio džinso. Tamsios spalvos padės užmaskuoti apvalumus, o aukštakulniai bateliai ilgins figūrą ir dailins kojas.

Vida Press nuotr.

Džinsai: SILVIAN HEACH DENIM, 29,99 Eur; VERO MODA, 44,99 Eur; VILA, 49,99 Eur, APRANGA

RAŠTAI IR DETALĖS

Paįvairinkite darbo aprangą raštuotais audiniais. Profesionalumo įvaizdžiui suteiks grafiniai ir geometriniai marginimai, šį rudenį itin madingas ševronas (zigzagai), įvairių pločių dryžiai ar langelių žaismas. Jei mėgstate moteriškesnį, romantiškesnį įvaizdį, nevenkite nėrinių detalių, palaidinių, po kaklu surišamų kaspinais, gėlėmis margintų drabužių.

Vida Press nuotr.

Palaidinė SILVIAN HEACH, 54,99 Eur; Džemperis SILVIAN HEACH, 64,99 Eur; Suknelės ECHO, 69,99 Eur ir 74,99 Eur, APRANGA

Užsakymo nr.: PT_72565746

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis