Kaip atrodo rankinės, brangesnės už automobilius

Manote brangiausios rankinės - inkrustuotos deimantais ar dabintos aukso, platinos detalėmis? Anaiptol. Iš pirmo žvilgsnio visai paprastutės rankinės be jokių deimantų ar brangiųjų metalų gali kainuoti daugiau už automobilius.

Žinoma, jos siūtos tik iš tikros odos, dažniausiai - egzotiškos. Prašmatniosioms rankinėms naudojama krokodilų ir aligatorių oda, joms suteikiama visą gyvenimą galiojanti garantija. Būtų keista, jei rankinė, už kurią paklotos kelios dešimtys tūkstančių eurų, imtų ir suplyštų. Nors pirmuoju šūviu investicinėmis rankinėmis įvardijami garsieji mados namų "Hermes" kūriniai, šį kartą ne apie juos. Savosios "Hermes" klientėms tenka laukti ne metus ir net ne dvejus. Eilėje teks pabuvoti bent šešerius, aišku, jei jūs nepriklausote A lygos žvaigždėms.

Brangiosios rankinės, kurias atrinkome interneto platybėse, jūsų gali būti kad ir šiandien. Tačiau kažin ar kuri iš mūsų išdrįstų čia ir dabar internetu įsigyti keliolika ar net keliasdešimt tūkstančių kainuojantį aksesuarą. Žvilgtelėkite, kaipgi šios branguolės atrodo, galbūt susigundysite?

"The Row", 39 550 Eur, farfetch.com nuotr.
"Dolce & Gabbana", 18 000 Eur, farfetch.com nuotr.
"Alexander Wang", 19 320 Eur, farfetch.com nuotr.
"Fendi", 15 000 Eur, farfetch.com nuotr.
"Fendi", 22 000 Eur, net-a-porter.com nuotr.
"Bottega Veneta", 25 800 Eur, net-a-porter.com nuotr.
"Gucci", 28 000 Eur, net-a-porter.com nuotr.
"Fendi", 15 000 Eur, net-a-porter.com nuotr.
"The Row", 33 600 Eur, matchesfashion.com nuotr.
"Bottega Veneta", 22 00 Eur, matchesfashion.com nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis