Kaip atrodo moterys, kurioms sakomi komplimentai

Ar kada atkreipėte dėmesį, kokios moterys sulaukia daugiausiai komplimentų? Jos žvilgsnius patraukia ne tik dailia išvaizda, bet ir... nuoširdžia šypsena. O juk tokia pasipuošti galime kiekviena. Štai 4 elementai, kurie išskirs jus iš minios ir garantuos ne vieną komplimentą.

1. ŠYPSENA

Rūškana veido mina nepapuošė dar nei vienos, o nuoširdi šypsena - visai kas kita. Tai viena gražiausių puošmenų, tinkančių ne tik moterims, bet ir vyrams. Kartais net ir labai stilinga moteris gali atrodyti nepatraukliai vien dėl to, kad yra susiraukusi. Dažniau šypsodamasi pastebėsite, kad ir kiti mielai atsako šypsena, dailiau ir šilčiau atrodysite nuotraukose, sulauksite daugiau gražių žodžių.

AP/Scanpix nuotr.

Reuters/Scanpix nuotr.

2. SPALVOS

Ypač dabar, kai už lango pamažu įsikuria pavasaris ir saulė šviečia vis dažniau, nesibaiminkite spalvų. Ryškūs drabužiai nuteikia optimistiškai, pakelia nuotaiką ir juos vilkinčiam, ir aplinkiniams. Pasipuoškite nors vienu spalvingu drabužiu, o jei nedrąsu - bent aksesuaru, pavyzdžiui, rankine. Šį sezoną madingų spalvų paletėje dominuoja fuksijų rožinė, citrinų geltona, vaiski oranžinė, šilta raudona, ultramarino mėlyna ir metų spalva vadinama žolės žaluma.

AP/Scanpix nuotr.

AP, AFP, SIPA/Scanpix, Vida Press nuotr.

Palaidinė VERO MODA; Kelnės ir šalikėlis APRANGA; Suknelė, geltona striukė ir rankinė SILVIAN HEACH; Raudona striukė Y.A.S.; Bateliai ALDO; APRANGA ir gamintojų nuotr.

3. PASITIKĖJIMAS SAVIMI

Tikrai esate girdėjusi, kad gražios moterys yra tos, kurios tokiomis jaučiasi pačios. Todėl pirmiausia išmokite pasakyti komplimentą sau, o tuomet jus pastebės ir kiti. Save pamilti nėra taip jau sunku, tiesiog kas rytą atsistojusi prieš veidrodį pagirkite save. Rinkitės drabužius, kuriuos vilkėdama jaučiatės patogiai, drąsiai, kurie suteikia jums pasitikėjimo savimi. Nepirkite daiktų tik todėl, kad tokie šiandien madingi - svarbiausia yra tai, kokį poveikį drabužis ar aksesuaras teikia jums.

AFP/Scanpix nuotr.

AFP, SIPA/Scanpix, Vida Press nuotr.

Sijonas ir rankinė SILVIAN HEACH; Palaidinė RINASCIMENTO; Striukė TOM TAILOR; Saulės akiniai PRESTIGE; Bateliai ALDO; APRANGA ir gamintojų nuotr.

4. MOTERIŠKUMAS

Nepamirškite moteriškumo, jis ne mažiau svarbus nei žavi šypsena. Galbūt iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad moteriškos stiliaus detalės yra pernelyg varginančios ir įpareigojančios: nepatogūs aukštakulniai, platūs sijonai, kaprizingos suknelės, ilgi plaukai, kuriuos sunku puoselėti ir t.t. Tačiau moteriškumą išryškinantys dalykai anaiptol neturi varžyti jūsų patogumo.

AFP/Scanpix nuotr.

Jeigu vargina aukštakulniai, rinkitės patogius balerinų tipo batelius, jei nemėgstate sijonų, prie kelnių derinkite ne kasdienius trikotažinius marškinėlius, o dailią lengvo audinio palaidinę. Įsileiskite į spintą moteriškų spalvų: kreminė, pudros, šviesiai rausvos, smėlio, koralų, persikų, rožinės, raudonos, alyvų ir t.t. Galiausiai pakaks ir vienos visa nuginkluojančios detalės - ryškių raudonų lūpų.

AFP/Scanpix nuotr.

Vida Press, AP/Scanpix nuotr.

Lietpaltis, palaidinė APRANGA; Saulės akiniai PRESTIGE; Sijonas ECHO; Rankinė SILVIAN HEACH; Bateliai ALDO, APRANGA ir gamintojų nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74534612

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis