Ką rengtis Valentino dieną? 5 vakaro planai ir drabužių deriniai

Net jei Valentino diena – toli gražu ne mėgstamiausia jūsų šventė, labai tikėtina, kad kažką ypatingo šios dienos vakarui tikrai planuojate.

Valentino diena nenumaldomai artėja! Vieniems tai sukelia malonias emocijas, kitiems – priešišką reakciją su ilgomis kalbomis apie tai, kokia komercinė ir nereikalinga yra ši šventė. Gera žinia pastarajai žmonių grupei – šiemet Valentino diena bus savaitės viduryje (antradienį), taigi norintiems ją ignoruoti laikas tiesiog tobulas. Bloga – kad ir kas benuktiktų, meilės šventė tikrai įvyks! O linkę Valentino dieną švęsti, tikrai ras ką nuveikti romantišką antradienio naktį. Pateikiame penkis Valentino dienos scenarijus ir jiems tinkančius aprangos komplektus.

1. Jaukus vakaras namie

Neįsivaizduojate geresnio vakaro plano, nei įsisupti į kažką šilto, minkšto ir jaukaus ir tiesiog nieko neveikti? Išsitraukite gražiausius savo šilkinius naktinius, įsipilkite taurę vyno ir susikurkite jaukią oazę savo namų aplinkoje. Nesvarbu, ar su mylimuoju, ar viena, meilės dieną paminėkite taip, kaip miela jums.

Jaukus vakaras namie
Jaukus vakaras namie
Shutterstock


Miego drabužis, Etam, naktinukai, Skin on Skin / moteris.lt montažas

2. Romantiškas vakaras kine

Kas gali būti romantiškiau, nei vakaras mažytėje kino salėje, su savo antraja puse, žiūrint filmą apie meilę? Jei Valentino dienos planas būtent toks, džinsai yra labiau nei priimtinas drabužis. Rinkitės vintažinio efekto džinsus paaukštintu juosmeniu, tokie dabar yra madingiausi! Pasimatymo nuotaikai sukurti, prie džinsų derinkite aukštakulnius bei šiek tiek permatomą palaidinę.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski
Vida Press

Palaidinė, net-a-porter, džinsai H&M; moteris.lt montažas

3. Kokteiliai su draugėmis

Valentino dienos vakaras mieste, geriant kokteilius kartu su artimų draugių kompanija, yra tobula proga išsitraukti smagiausius ir drąsiausius turimus drabužius. Į aprangą nežiūrėkite per daug rimtai, drąsiai išmėginkite naują tendenciją, ar jums neįprastos spalvos drabužį – merginų vakaras tam yra pats geriausias laikas!

Chloe Sevigny
Chloe Sevigny
Vida Press


Sijonas, Moda Operandi, bateliai, Zara; montažas moteris.lt

4. Prabangi vakarienė

Jei mylimasis jus vedasi į restoraną prabangios vakarienės, nustebinkite jį pribloškiančiu įvaizdžiu. Šįkart – ne laikas eksperimentuoti. Raudona suknelė, ant pečių gulintis padidinto silueto švarkas ir aukštakulniai klasika, kuri neabejotinai sužavės jūsų antrąją pusę.

Irina Shayk
Irina Shayk
Vida Press



Auskarai, H&M, švarkas, net-a-porter; moteris.lt montažas

5. Kelionė dviese

Jei su mylimuoju nusprendėte Valentino dieną sutikti kažkur už miesto, rinkitės kelionei tinkančius, patogius drabužius (ir gundančius apatinius po jais). Valentino dienos kelionei puikiai tiks laisvo kirpimo kelnės, naktinių tipo marškiniai ir, žinoma, keli raudoni aksesuarai.

Jessica Alba
Jessica Alba
Vida Press


Apatiniai, Etam, sportbačiai Springs; moteris.lt montažas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis