Ką rengtis, kai nėra ką rengtis? 8 stiliaus idėjos

Būna tokių dienų, kai vos atvėrusi spintą supranti, kad... neturi ką apsirengti. Atrinkome 8 visada gerai atrodančius derinius, sudarytus iš jūsų spintoje greičiausiai jau kabančių drabužių. Beliks išsirinkti!

Priežasčių, kodėl nesugebame išsirinkti ir tarpusavyje suderinti drabužių ir aksesuarų gali būti daugybė. Jos gali slypėti pirkimo įpročiuose (perkate drabužių modelius, kurie netinka jūsų figūrai, nemąstote apie tai, kaip naujasis pirkinys derės su kitais turimais drabužiais, įsigyjate išskirtinius rūbus, bet nepasirūpinate neutraliais ir t.t.), tos dienos nuotaikoje, dėl sezono ar įvairių gyveno būdo pokyčių pasikeitusiose kūno apimtyse... Vis dėlto šiuo metu turbūt svariausia priežastis yra sunkiai nuspėjami orai, dėl kurių pasiklystame tarp pavasariniui, vasarai ir rudeniui skirtų drabužių ir, galiausiai, apskritai nebežinome ką rengtis.

Jei neturite laiko atlikti spintos reviziją, ar įsigyti naujų drabužių, geriausia pasitikėti senais, laiko patikrintais drabužių deriniais, kurie visada atrodys gerai. Šie įvaizdžiai yra lengvai sukuriami iš spintoje greičiausiai jau turimų daiktų, tačiau yra lengvai papildomi ar keičiami, jei tik yra toks poreikis.

Kitą kartą, ištikus „neturiu ką apsirengti“ situacijai, išbandykite vieną iš šių derinių.

DŽINSAI + TAŠKUOTA PALAIDINĖ + ATVIRI BATELIAI SU PLATFORMA

Taškuota palaidinė turi praeities dvelksmo, atrodo lyg būtų vintažinė, todėl ji puikiai dera su moderniais plėšytais, kirptais ar dekonstruotais džinsais. Įvaizdžiui romantiškumo suteiks basutės su pinta platforma.

Millie Mackintosh
Millie Mackintosh
Vida Press

VIENSPALVIS KELNIŲ KOSTIUMAS + ŽEMAKULNIAI BATELIAI SMAILIU PRIEKIU

Turbūt paprasčiausias kelias, kai reikia greitai sugalvoti ką rengtis, yra spintoje visada turėti kostiumėlį. To paties audinio drabužių viršus ir apačia suteiks laisvės rinktis norimą avalynę – juk ją reikės derinti tik prie vienos spalvos! Jei nenorite atrodyti lyg žygiuotumėte į biurą, aukitės žemakulnius batelius, jie atrodys moderniai ir stilingai.

Diletta Bonaiuti
Diletta Bonaiuti
Vida Press

JUODA NUO GALVOS IKI KOJŲ + GYVŪNO RAŠTO RANKINĖ

Sakoma, kad juoda yra labiausiai jaudinanti spalva. Ji tinka visiems, o ir dera prie visko ir visada. Niekada neprašausite apsirengusi juodai nuo galvos iki kojų, be to, toks derinys labai tinka, kai norima leisti sužibėti ryškiam aksesuarui, pavyzdžiui, mini dydžio leopardo rašto rankinei.

Natasha Poly
Natasha Poly
Vida Press

ODINĖS KELNĖS + KLASIKINIS LIETPALTIS + PAŠTININKO STILIAUS KEPURĖ

Odinės kelnės ir lietpaltis yra tobula, klasikinė pora, su kuria niekada nesuklysite. Tokios detalės kaip įspiriami bateliai ir paštininko stiliaus kepurė įvaizdžiui pridės modernumo.

Vida Press

UŽDARA PALAIDINĖ ILGOMIS RANKOVĖMIS + TRUMPAS SIJONAS + ĮDOMŪS BATELIAI

Dėvint trumpą sijoną reikėtų nepamiršti paprastos taisyklės – jei atidengiate kojas, jūsų palaidinė turi būti kuo uždaresnė. Tačiau tai jokiu būdu nereiškia, kad ji privalo būti nuobodi: drąsiai vilkėkite pūstas rankoves, įdomius spalvų derinius. Santūrumo prireiks ir bateliams – šalia trumpo sijono geriausiai atrodys žemakulniai arba nedidelio kulno bateliai.

Christine Centenera
Christine Centenera
Vida Press

DRYŽUOTA PALAIDINĖ + PLAČIOS KELNĖS

Turbūt visos savo spintoje turime dryžuotą palaidinę. Gera žinia yra ta, kat tokio stiliaus drabužis tiks beveik prie visko, o itin stilingai atrodys vilkimas su plačiomis kelnėmis. Šis prancūziško žavesio turintis derinys tiks tiek atostogoms, tiek biuro aplinkai.

Sarah Rutson
Sarah Rutson
Vida Press

MIDI ILGIO SIJONAS + SPORTINIAI BATELIAI

Midi ilgis į madą sugrįžo ne taip ir seniai, vis dėlto tokį sijoną savo spintoje turi ne viena moteris. Kad neatrodytų senamadiškai, tokio ilgio sijonas šalia savęs reikalauja grubaus stiliaus batų: sportbačių, aulinių. Ir patogu, ir labai stilinga.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

MARŠKINĖLIAI SU UŽRAŠU + DŽINSAI + KLASIKINIS ŠVARKAS

Klasikinis, visada tinkantis, lengvai derinamas įvaizdis susidaro iš klasikinės trijulės: medvilninių marškinėlių su užrašu, džinsų ir švarko. Priklausomai nuo pasirinkto stiliaus drabužių, atrodysite nerūpestingai, elegantiškai ar netgi maištingai. Kokius batus dėvėsite – jūsų reikalas. Žemakulniai atrodys laisviau, o aukštakulniai tiks darbo susitikimui ar vakarui mieste.

Sarah Harris
Sarah Harris
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis