Ką Kanų kino festivalio viešnios vilkėjo laisvalaikiu?

Ant Kanų kino festivalio raudonojo kilimo matėme aukštosios mados suknelių ir žudikiškų aukštakulnių paradą. O ką iš viso pasaulio susirinkusios žvaigždės vilkėjo laisvalaikiu?

Kanų kino festivalis laikomas vienu prabangiausių kino pasaulio renginių. 12-a dienų trunkanti kino šventė Prancūzijos kurortiniame mieste suburia ne tik šios industrijos žvaigždes, bet ir garsiausius modelius, bei kitus pramogų pasaulio atstovus.


Sara Sampaio, Vida Press nuotr.

Kasmet netveriame savame kailyje laukdamos, kokias gi raudonojo kilimo madas pademonstruos gražiosios festivalio dalyvės. Nuo vienetinių dizainerių kūrinių iki galybės „nuogų“ suknelių, čia niekuomet nebūna nuobodu. Festivalio senbuvės žino, kad fotografų blykstės į jas nutaikytos bus ir pasibaigus oficialiems renginiams. Būtent todėl jos puikų stilių demonstruoja ne tik filmų premjerose, bet ir laisvu laiku vaikščiodamos Kanų gatvėmis.

Nors jų apranga gali būti įvardijama kaip „laisvalaikio“, žvaigždžių įvaizdžiuose nerasite nei sportinio stiliaus kostiumų, nei neapgalvotų ar netyčia atsiradusių detalių. Žemiau rasite mūsų Kanų stiliaus favorites.


Vida Press nuotr.


Lorena Rae, Vida Press nuotr.


Anna Andres, Vida Press nuotr.

Izabel Goulart, Vida Press nuotr.


Cate Blanchett, Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Sara Sampaio, Vida Press nuotr.


Doutzen Kroes, Vida Press nuotr.


Natasha Poly, Vida Press nuotr.


Helen Mirren, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis