Ką dovanosite savo mylimiesiems? Idėjų rasite čia!

Galime ją mėgti arba ne, bet Valentino diena ateis. Kuo pradžiuginsite savo mylimus žmones? 50 dovanų ir šventinio vakaro idėjų Valentinams ir Valentinoms.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Aleksandras Demjanenka: Šuriko prakeikimas ir gyvenimo saulėlydis skurde
- Pratimai kaklui pratempti
- V. Baublienė: grožio peilis ir aš - pamokanti istorija
- Startuoja projektas „Įkvėpta pokyčiams“ - dalyvauk ir pasikeisk!
- Plokštainis (trupininis pyragas)

Mes už tai, kad mylimus žmones savo dėmesiu džiugintume visus metus. Tuomet nereiktų nei gimtadienių, nei Kalėdų, nei – juolab – Valentino dienos. Tačiau šventės tam ir yra, kad ta diena būtų bent šiek tiek kitokia negu visos kitos. Tad kodėl Meilės dieną savo mylimųjų nepradžiuginti kokia miela smulkmena ir dovanėle?

Parengėme jums šiai šventei labiausiai tinkančių dovanų ir pramogų gidą. Jį juokaudami galėtume pavadinti 50 meilės atspalvių, nes surinkome beveik pusę šimto meile alsuojančių dalykų.

Galbūt širdis užklius už to, kas pradžiugintų ir jūsų antrąją pusę? Arba... jus? Juk meilė sau, kaip sakoma, yra ilgiausiai – visą gyvenimą – trunkantis romanas.

Dovanų idėjų Valentino dienai rasite čia:

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis