Jūs norėsite pasinaudoti šiuo paprastu Meghan Markle šaltojo sezono stiliaus triuku

Atrodo, Europą (ir pasaulį!) vis labiau užvaldo „Meghan efektas”. Kiekvienas princo Harry sužadėtinės, amerikietės Meghan Markle (36 m.) viešas pasirodymas sukelia susidomėjimo audrą, o tai, ką ji vilki, tampa visuotinio susižavėjimo objektu.

Ne išimtis ir pastarasis pasirodymas Londone. M. Markle ir princo Harry apsilankymas vienoje jaunimui skirtoje radijo stotyje sukėlė tikrą sąmyšį. Kadangi apie vizitą buvo skelbta iš anksto, jų prie radijo pastato laukė minia gerbėjų.



Vida Press nuotr.

Jiems, kaip ir daugybei kitų M. Markle stiliaus gerbėjų, vizito nuotraukų pasirodymo laukusių namuose, buvo įdomu ne tik pamatyti karališkąją porą, bet ir aptarti, kokius gi drabužius šiai progai pasirinko M. Markle.

Ir šįkart būsimoji princo Harry žmona žavėjo elegancija. Drėgnas, vėsus Londono oras padiktavo sąlygas šiltiems drabužiams. Moteris vilkėjo jaukų, pilkšvai smėlinį Kanados prekių ženklo „Smythe” paltą, tokio paties atspalvio šaliką, juodą britiško prekių ženklo „Marks & Spencer” megztinį ir juodas, platėjančias mados namų „Burberry” kelnes.


Vida Press nuotr.

Iš pažiūros jaukus ir klasikinis būsimosios karališkosios šeimos narės stilius iš tiesų buvo atidžiai apgalvotas. Ji diplomatiškai derino Didžiosios Britanijos ir kitų pasaulio šalių prekių ženklų drabužius, dizainerių kūrinius ir masinės prekybos tinklų rūbus.

Be to, pasirinkusi to paties atspalvio paltą ir šaliką M. Markle savo įvaizdį pavertė labai madingu – juk vienspalvė apranga yra viena didžiausių šių metų mados tendencijų! Toks subtilus tendencijos pritaikymas – gudrus ir nesudėtingas stiliaus triukas, kurį verta išbandyti kiekvienai moteriai.


Vida Press nuotr.

Nesvarbu, ar jūsų paltas smėlinis, juodas, rudas ar pilkas, priderinkite to paties atspalvio šaliką ir kurkite elegantišką, karališkosios šeimos vertą stilių. Staiga atšalęs Lietuvos oras privertė griebtis šilčiausių turimų drabužių, tad dabar – puikus metas išbandyti vienspalvių palto ir šaliko derinį.


„Joseph” paltas ir „Johnstons of Elgin” šalikas, net-a-porter nuotr.

„Topshop” paltas ir „Chan Luu” šalikas, gamintojo ir net-a-porter nuotr.

„Mango” paltas ir „Zara” šalikas, gamintojų nuotr.

„H&M” paltas ir „Lindex” šalikas, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis