Jau šį savaitgalį Palangoje – vasariška mados ir gyvenimo būdo tendencijų iniciatyva

Liepos 7-8 dienomis Palangoje poilsiautojų pamėgtoje vasaros terasoje „Kablys. Jūra. Kultūra“ įvyks pirmasis iniciatyvos popup.lt renginys pajūryje. Neatsitiktinai pasirinkta vasariška renginio koncepcija suburs daugiau nei 50 aktualiausių mados, interjero ir gyvenimo būdo prekės ženklų.

Karščiausias mados ir gyvenimo būdo tendencijas pristatanti popup.lt iniciatyva jau šį savaitgalį lankytojus ketina supažindi su naujausia, vasarai skirta drabužių, juvelyrikos, maisto ir interjero prekės ženklų produkcija. Organizatoriai pasirūpino ir atostogoms pritaikė net ir renginio laiką – „Vasaros Pop Up” atsinaujinusioje „Kablys. Jūra. Kultūra“ vasaros terasoje lankytojų lauks penktadienį ir šeštadienį 12-21 valandomis.

Apsilankiusieji čia taip pat turės išskirtinę galimybę pasidairyti po garsių lietuviškos mados kūrinių „sample sale“ erdvę, įsigyti sau patinkančių daiktų, mėgautis vasaros terasos privalumais ar tiesiog pasinerti į atostogų dvasia dvelkiantį gamtos prieglobstį.

Kūrėjų darbai – reikliausiems atostogautojams

Popup.lt iniciatyvos bendraautorės tikina, kad šiemet nemažas skaičius mados kūrėjų darbų yra orientuotas į nesenstančią madą bei universalumą. Tarp gausos stilingų daiktų tiek moterims, tiek vyrams savo naujausias pavasario – vasaros kolekcijas pristatys tokie prekės ženklai, kaip „Akuku Uniform“, „Airinė Palšytė for Aimi“, „Rudnė“, „Kristi Andress“, „Spalvotos kojinės“, „Egyboy“, „Undress“, „erikahoc“, „atsikeli ir varai“, „Tram Trys“, „Lina Andriukone“, „Skin on Skin“, „Mellow“, „Zefyras“, „tegul bėga“ ir kiti.

„erikahoc“
„erikahoc“
Organizatorių archyvas

Prie gausaus būrio mados kūrėjų šiemet tradiciškai prisijungs ir „Pop Up“ senbuviai, žinomi mados kūrėjai Renata Mikailionytė, Lilija Larionova, Diana Paukštytė ir Seržas Gandžiumianas. Natūralių audinių sukneles, palaidines bei kitus daiktus pristatantys dizaineriai paruošė nemažai patogių pasirinkimų vasarai, tad savo favoritą ras net išrankiausieji.

Aktualiausi mados aksesuarų ir juvelyrikos kūrėjai – po vienu stogu

„Vasaros Pop Up“ renginio dalyvių sąraše, kaip ir ankščiau vykusiuose renginiuose, bus galima sutikti mados aksesuarų bei juvelyrikos prekės ženklų kūrėjų. Čia savo darbus pristatys tokie prekės ženklai, kaip „Taurus Jewels“, „The Place“, „Celsius 273“, „Cosysilver“, „Faust Watches“, „Adele Dagyte Jewellery“, „Tadam!“, „Pho Ceramics“, „Karaegg Jewellery“, „Maži dalykai“, „bobriq“, „Simona Samojauskaite Jewellery“, „No more“, „Make Heads Turn“, ir„kūnokūnui“.

Unikalaus turinio renginiais garsėjanti popup.lt iniciatyva ir jos rengėjai šiai vasarai paruošė ne mažiau naujienų ir maisto, kosmetikos bei interjero srityse. Šį savaitgalį dalyvių gretose bus galima pasidairyti po tokius kūrėjų stendus kaip „Kvapų namai“, „Medaus namai“, „Lecler“, „RutRut“, „A chair and a table“, „Kavos virėjai“, „Lemo stendas“, „Manilla“ bei „Driu Beauty“.

„Taurus Jewels“
„Taurus Jewels“
Organizatorių archyvas

Nors vasariški orai į Lietuvą atkeliauti neskuba, šio savaitgalio orų prognozės kiek džiugesnės – pajūryje švies saulė, tad susipažinti su naujausiomis drąsios ir nevaržomos vasaros mados tendencijomis sąlygos itin tinkamos.

Daugiau dalyvių:

Susitinkame liepos 7-8 dienomis 12-21 val. „Vasaros Pop Up“ Palangoje, bare „Kablys. Jūra. Kultūra“!

Informacija apie renginį: www.popup.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis