Iš praėjusio amžiaus grįžusi tendencija, kuriai būtini drabužiai greičiausiai jau kaba jūsų spintoje

Džinsai ir puošni palaidinė. Atrodytų, paprastas drabužių derinys, tačiau pavasario-vasaros sezonui tai – viena karščiausių tendencijų.

Pastaruoju metu pasirodančios tendencijos neatrodo labai naujos ar itin originalios. Mados ratas sukasi vis greičiau, taigi ir tendencijos vos pasitraukusios, grįžta ir vėl. Štai mados biblija vadinamo žurnalo „Vogue“ internetinis puslapis neseniai paskelbė įrašą apie džinsų ir puošnios palaidinės derinio atgimimą. Ar pamenate mėgstamiausią savo 10-tojo dešimtmečio vakarėlių uniformą – džinsus ir puošnią palaidinę? Atrodo, toks derinys ir vėl madingas.

Tiesa, džinsus pageidautina pakeisti į ne tokius prigludusius ir ne tokiu žemu liemeniu. O ir palaidinę patartina rinktis ne blizgią ir atidengiančią bambą, kaip kad buvo įprasta 1999-aisiais, bet šiek tiek ilgesnę, kuklesnę, įdomiai siuvinėtą ar raštuotą.

Pristatydami savo kolekcijas 2017-ųjų pavasario-vasaros sezonui tokie mados namai kaip „Carven“, „Saint Laurent“, „Alexander McQueen“ bei „Roberto Cavalli“ ant podiumų leido manekenes, vilkinčias įdomių palaidinių ir džinsų derinius. Pastarieji buvo patys įvairiausi: nuo dekoruotų, siuvinėtų iki lyg balintų balikliu. Palaidinės taip pat pagal dizainerių išmonę, tačiau visos – puošnios.

„Carven“
„Carven“
Vida Press

Tobulai tendenciją iliustruoja aktorė Lily Collins, praėjusią savaitę „Chanel“ aukštosios mados kolekciją stebėjusi vilkėdama floristikos motyvais siuvinėtos, kutais puoštos palaidinės ir trumpintų, standaus audinio džinsų derinį.

Lily Collins
Lily Collins
Vida Press

Beje, apie džinsus, mūvimus tuomet, kai tikimasi puošnios aprangos, rašėme jau anksčiau. Šių metų Kanų kino festivalyje žymios aktorės ir režisierės džinsų ir palaidinės derinį vilkėjo net ant raudonojo kilimo! Atrodo, šis drabužis užtikrintai grįžta į puošniai vakaro aprangai tinkamų rūbų gretas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis