„H&M“ bendradarbiaus su „Erdem“ – kolekcija Lietuvoje pasirodys jau rudenį

Švedų greitos mados gigantas viešai paskelbė ilgai saugotą paslaptį – naujausią, išskirtinę kolekciją kurs su mados namais „Erdem“. Ją pristatys filmų kūrėjas Baz'as Luhrmann'as, jis papasakos unikalią iš šio bendradarbiavimo gimusią istoriją.

Lietuvoje jau įsitvirtinęs prekių ženklas „H&M” paskelbė apie bendradarbiavimą su mados namais „Erdem”. Šių mados namų dizaineris, Londone įsikūręs Erdem'as Moralioglu yra mylimas ne tik įžymybių, bet ir karališkos šeimos atstovų. Savo klientėmis jis gali įvardyti tokias žymias moteris kaip Michelle Obama, Alexa Chung, Arizona Muse ir netgi Kate Middleton!

Dėl eksperimentų su įvairiais audiniais bei dėmesio individualumui žinomas dizaineris greitos mados prekių ženklui sukūrė kolekciją, kurioje – gaminiai, skirti ne tik moterims, bet ir vyrams. Joje jis atkartos ir naujai interpretuos detales iš savo sėkmingiausių kolekcijų, žaisdamas su raštais, audiniais ir subtiliu meistriškumu, kuriuo ir garsėja.

„Aš labai džiaugiuosi galėdamas bendradarbiauti su šiuo prekių ženklu. Čia turėsiu galimybę atrasti savo darbą visiškai nauju lygmeniu, tai liečia ir kolekciją, skirtą vyrams, kurios iki šiol niekada nesu kūręs,“ – pasakoja Erdem.

Dėl bendradarbiavimo yra laiminga ir Ann-Sofie Johansson, švedų prekių ženklo kūrybinė patarėja: „Nuo to momento, kai pradėjome kalbėti su mados namai „Erdem” apie šį bendradarbiavimą, jo vizija mane užvaldė. Naujajai kolekcijai dizaineris sukūrė kerintį pasaulį, pilną grožio, delikatumo ir turtingų detalių. Tai yra ypatingi kūriniai, kuriuos norėsis dėvėti amžinai.“

Kolekcijos pristatymui prekių ženklas pasirinko garsųjį filmų kūrėją B. Luhrmann.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis