Gyvatės metais - stilingos detalės iš gyvačių odos

Gyvatės metams prasidėjus, pasipuoškite stilingais aksesuarais, kurie šįmet galbūt pritrauks sėkmę.

Gyvačių odos dirbiniai išpopuliarėjo dar 2011 m. rudenį, tačiau šis marginimas pamažu tampa klasika. Šįmet bene madingiausias gyvatiškas aksesuaras – masyvi delninė arba rankinė. Tokias, pagražintas metalinėmis kniedėmis siūlo mados namai „Valentino“ bei „Vanessa Bruno“. Vakarui tinkamesnė bus nedidukė delninė, ypač madingos blizgios, pavyzdžiui, vario ar sidabro atspalvių.

AFP/Scanpix
AFP/Scanpix
Scanpix
Carly Steel
Carly Steel
AFP/Scanpix

Kitas iš geidžiamiausiųjų sąrašo nesitraukiantis aksesuaras – ilgaauliai gyvatės odos batai. Šis pirkinys tiks toms, kurios nebijo mados improvizacijų, turi stiliaus pojūtį. Netinkamai priderinti tokie batai įvaizdį gali suvulgarinti ir nupiginti. Juos derėtų mūvėti prie klasikinio stiliaus drabužių: vienspalvio palto, elegantiškos suknelės, siaurų kelnių ar subtilaus švarkelio.

Rihanna
Rihanna
Scanpix

Gyvačių odos lietpalčiai atgims pavasarį, anksčiau tokius kūrė mados namai „Prada“, o dabar estafetę perėmė „Valentino“ bei dizaineris Jeanas Paulis Gaultier. Pastarasis rudens ir žiemos kolekcijoje pristatė ne tik gyvačių odos puspalčius ar liemenes, bet ir smokingą! Bet šis kūrinys lai lieka masalu stileivoms.

AP/Scanpix
AP/Scanpix
Anna Wintour
Anna Wintour
AP/Scanpix

Pavasario ir vasaros naujovė – drabužiai su gyvačių odos įsiuvais. Suknelės sudygsniuotos iš gėlėto audinio ir pitono odos nusėjo mados namų „Bottega Veneta“ podiumą, čia netrūko ir gyvačių odos rankinių.

Reuters/Scanpix
AP/Scanpix
''Valentino'' 2013 m.
''Valentino'' 2013 m.
Reuters/Scanpix
AP/Scanpix


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis