Gražiausios šių metų „Oskarų“ suknelės (FOTO)

„Oskarų“ teikimo ceremonijos spalva šiemet galėtume tituluoti skaisčiai raudoną – kokią vilkėjo „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ žvaigždė Dakota Johnson, „Dingusi“, bet ant raudonojo kilimo itin ryškiai švietusi Rosamund Pike ar dainininkė Solange Knowles. Bet ir kitos įžymybės švietė itin ryškiai!

Nors filmas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ kritikų nesužavėjo, pagrindinio vaidmens atlikėja Dakota Johnson buvo viena gražiausiai atrodžiusių įžymybių.

Dakota Johnson
Vida Press

Ji vilkėjo aistros spalvos – raudoną – vieną petį ir koją apnuoginančią mados namų „Saint Laurent“ suknelę, segėjo „Forevermark Diamonds“ papuošalus, rankinė – „Bally“.

Dakota Johnson
Vida Press

Filmo „Dingusi“ žvaigždė Rosamund Pike visus pribloškė su šia aptempta raudona „Givenchy“ nėrinių suknia su prakirpu priekyje.

Rosamund Pike
Vida Press

(Ne)nustebino ir dainininkė, performansų ant raudonojo kilimo meistrė Lady Gaga. „Oskarų“ teikimo ceremonijoje su šia prabangia „Alaïa“ suknia ji atrodė beveik įprastai, jei ne įvaizdžio „razina“ – ryškios raudonos odinės pirštinės. Papuošalai – „Lorraine Schwartz“.

Lady Gaga
Vida Press

„Laukinė“ aktorė Reese Witherspoon su skulptūriška „Tom Ford“ suknele atrodė it išlieta iš marmuro. Išdidi ir neabejotinai viena geriausių (ji buvo nominuota geriausios aktorės apdovanojimui). Deimantų papuošalai – „Tiffany & Co.“ 

Reese Witherspoon
Vida Press

Iš prancūzės Marion Cotillard galbūt ir buvo galima tikėtis „mažesnės“ suknelės, bet su šia balta „Dior Haute Couture“ ji atrodė tarsi deivė.

Marion Cotillard
Vida Press

Aktorė Emma Stone moka rengtis tarsi nežemiška būtybė ir ant raudonojo kilimo niekad neatrodė tarsi antraplanė aktorė (ji pelnė įvertinimą kaip geriausia antrojo plano aktorė). Ši „Elie Saab Haute Couture“ suknelė, specialiai kurta E. Stone ir taip deranti prie jos rusvų plaukų, tai tik patvirtina. Prie suknelės spalvos buvo priderinti ir Christiano Louboutino bateliai (modelis „Gardnera“).

Emma Stone
Vida Press

Net jos kolegė Jennifer Aniston nesusilaikė ir stvėrė Emmą į glėbį.

Jennifer Aniston ir Emma Stone
Vida Press
Aktorė Julianne Moore išgyveno visapusišką triumfą: „Oskarą“ jai būtų galima skirti ne tik už vaidybą, bet ir už šią „Chanel“ suknelę. Brangenybės – „Fred Leighton“. 

Julianne Moore
Vida Press

Šiaip jau ištikima mados namams „Chanel“, šį kartą būsimoji mama Keira Knightley pasirinko „Valentino Couture“ suknelę. Tikra tiulio fėja! 

Keira Knightley
Vida Press

Amžinai elegantiška aktorė Meryl Streep ant raudonojo „Oskarų“ kilimo ji vilkėjo absoliučią klasiką: baltą palaidinę, kolonos silueto ilgą juodą sijoną, prie šio priderino art deco stiliaus diržą ir smokingo stiliaus švarką. Šio specialiai M. Streep sukurto ansamblio autoriai – mados namai „Lanvin“.

Meryl Streep
Vida Press

Prie šio kostiumo aktorė priderino „Salvatore Ferragamo“ delninunkę ir Jimmy Choo batelius „Kuki“.

Aktorė Naomi Watts vilkėjo pilkai juodą „Armani Privé“ suknelę. Nežinau, kaip jums, bet optiškai ji šiek tiek primena paukščio plunksnas, o juk, simboliška, ji vaidino „Oskarą“ už geriausią filmą pelniusioje juostoje „Žmogus-paukštis“ („Birdman“). Ji liko ištikima savo stiliui ir eilinį kartą neprašovė, nes vėl pateko į geriausiųjų ir gražiausiųjų raudonojo kilimo žvaigždžių sąrašą.

Naomi Watts
Vida Press

Daugiau gražiausių „Oskarų“ suknelių – moteris.lt fotogalerijoje.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis