Geriausios vasaros tendencijos kiekvienai amžiaus grupei – nuo 20 iki 60

Kas sezoną dizaineriai pasiūlo vis naujų mados tendencijų. Nors dalį jų sau pritaikyti gali kone kiekviena moteris, kai kurios mados yra orientuotos tik į tam tikrą amžiaus grupę. Atrinkome pagrindines tendencijas, kurios patiks 20-metėms, 30-metėms, 40-metėms, 50-metėms ir 60-metėms.

20-METĖMS – GINGHAM RAŠTAS

Ne paslaptis, kad mados industrijoje dar gajus jaunystės kultas – madų kolekcijas demonstruoja itin jaunos ir itin lieknos manekenės, o ir drabužiai ne visada būna tinkami moterims, kurioms daugiau nei dvidešimt metų. Būtent todėl tokio amžiaus moterims reikėtų išnaudoti šį laiką eksperimentams, drąsiems stiliaus sprendimams, naujausių tendencijų išbandymui. Pavyzdžiui: smagiems ir nerūpestingiems langučiams (gingham raštui).

Allison Williams
Allison Williams
Vida Press

30-METĖMS – ĮSPŪDINGI AUSKARAI

Jei jums – trisdešimt, greičiausiai jau atradote savo stilių ir ieškote būdų ne jį keisti ar atnaujinti, bet stilingai papildyti. Tam itin tiks masyvūs, lyg iš dailės mokytojos papuošalų dėžutės pasiskolinti auskarai. Tai madingiausias sezono aksesuaras, kuris akimirksniu įvaizdžiui suteiks modernumo ir taps pagrindiniu jo akcentu. Tai, kaip juos derinsite, priklausys nuo to, kokį stilių siekiate kurti: laisvalaikio, biuro, ar puošnų; minimalistinį ar drąsų.

Vida Press

40-METĖMS – STIPRIOS RANKOVĖS

Keturiasdešimtmetėms svarbiau ne atrodyti madingai, bet rengtis šiuolaikiškai. Geriausias būdas pasiekti tokį efektą – klasikinius, laiko patikrintus siluetus maišyti su sezono naujienomis. Ilgos, pūstos, drapiruotos rankovės, įdomiai kirpti, išdidinti arba apvalinti pečiai – tendencija, kuri iš populiariausiųjų nesitraukia jau kurį laiką. Rinkitės įdomią palaidinę suapvalintais pečiais arba marškinius ilgesnėmis nei įprasta rankovėmis, šiuos drabužius lengvai priderinsite prie klasikinių, plačių kelnių, mėgiamų džinsų ar midi ilgio sijono.

Christine Centenera
Christine Centenera
Vida Press

50-METĖMS – RYŠKŪS DRYŽIAI

Ko reikia spintai, kuri, atrodo, turi viską? Kažko netradicinio, bet kartu ir lengvai derinamo su jau turimais drabužiais. Nors dryžiai krenta labiau į klasikos, nei į tendencijų kategoriją, šią vasarą jie itin madingi. Tiesa, šįkart dizaineriai į juos pažiūrėjo kitu kampu – 2017-ųjų dryžiai yra asimetriški, chaotiškai krentantys, kontrastingi ir labai eksperimentiniai. Tad madingi bus tiek dryžuoti drabužiai, tiek eklektiški skirtingų dryžių deriniai.

Sarah Rutson
Sarah Rutson
Vida Press

60-METĖMS – MINI KULNIUKAI

Mieli bateliai trumpu kulniuku – tai klasika, elegancija ir, kartu, madinga sezono detalė, galinti atgaivinti net paprasčiausią drabužių derinį. Jei jums – šešiasdešimt, greičiausiai klasikinis stilius yra artimiausias jūsų širdžiai, tad vadinamieji kitten heels (bateliai trumpais kulniukais) tobulai tiks į jau suformuotą jūsų garderobą. Kulniukai nėra tokie aukšti, kad vargintų, o batelio forma – užtektinai grakšti, kad tiktų tiek pasivaikščiojimui, tiek formaliam renginiui.

Anna Wintour
Anna Wintour
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis