Gėlių motyvai – lengviausias būdas prisivilioti pavasarį į savo spintą

Paprastai drabužiai žiedais apsipila atėjus pavasariui, bet šis šaltasis sezonas – išskirtinis. Iš naujo atraskite gėlių motyvus ir į žiemos spintą įsileiskite šiek tiek gaivos!

Paskutinis žiemos mėnuo gali būti vadinamas pereinamuoju laikotarpiu – nors už lango dar spindi sniegas ir spaudžia šaltukas, jau svajojame apie pavasarį ir visa tai, kas ateina su juo. Kaip šiltąjį sezoną prisivilioti bent jau į savo spintą? Nusibodusius pilkus, juodus ar rudus atspalvius, kurie karaliavo visą žiemą, papildykite gėlėtais audiniais ir aksesuarais.


Mados namų „Gucci“ kolekcijos pristatymo užkulisiai

Floristikos elementai

Gera naujiena yra ta, kad dizaineriai žiemos sezono kolekcijų pristatymuose nevengė pavasariui būdingų gėlių raštų ir motyvų, taigi tokių drabužių galite ieškoti ne tik naujose kolekcijose, bet ir jau besibaigiančiuose išpardavimuose. Atėjus pavasariui, nei vienas gėlėtas drabužis tikrai neprapuls, floristikos motyvais margintą rūbą galėsite nešioti su lengvesnių audinių gaminiais, įvesti daugiau spalvų, pridėti tokius šiltojo sezono atributus kaip saulės akiniai ir laiveliai.

Gucci, Vida Press nuotr.


Glaustinukė, „Zara“, palaidinė „Mosaic“


Rankinė, „Aldo“


Marškiniai, „H&M", džinsai „Zara"


Stambūs žiedai ir ryškios gėlės

Ypač populiarūs – rožių žiedai. Stambius šių gėlių žiedų motyvus buvo galima pastebėti tokių mados namų kaip „Dolce&Gabbana“ bei „Burberry“ mados pristatymuose. Dizaineriai ryškias gėles naudojo kaip aplikacijas, dekoratyvinius elementus, rožėmis puošė sukneles ir netgi manekenių plaukus. Vaiskių spalvų žiedai itin išryškėja tamsiame fone – būtent toks floristikos motyvas yra lengviausiai panaudojamas aprangoje šaltuoju metų laiku.


Burberry, Vida Press nuotr.


Dolce&Gabbana, Vida Press nuotr.



Švarkas „Monton“, palaidinė „H&M“


Suknelė „Zara“

Gėlių žiedų motyvus šaltuoju metų laiku yra pamėgusios ir garsenybės:


Kate Middleton, Vida Press nuotr.


Olivia Palermo, Vida Press nuotr.


Kate Moss, Vida Press nuotr.


Anglų televizijos ir radijo žvaigždė Fearne Cotton, Vida Press nuotr.


Meryl Streep, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis