„Gelbėtoja“ S. Žutautienė: taip elegantiškai atrodau antrą kartą

Ketvirtadienio vakarą moteriškų ir vyriškų drabužių tinklo „Ombre|Pura“ parduotuvė Klaipėdoje alsavo mada. Modeliais tapę žinomi klaipėdiečiai buvo pasižadėję elegancijai – pristatė naujausias drabužių tinklo kolekcijas.

Rudeniui ir žiemai skirtų drabužių pristatymo vakarėlį vedė Remigijus Žiogas. Puikiai nusiteikęs renginio vedėjas šmaikštavo, kad taip elegantiškai atrodančių kolegų jau seniai nematė. Susirinkusiems pasirodė jaunieji šokėjai iš šokių centro „Mondo“, vizažistė pristatė naujausias makiažo mados tendencijas.

G. Saso nuotr.

Vakaro nepraleido ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas su žmona Inga. Vakarėlio svečiai aptarinėjo drabužių kolekcijose vyraujančias spalvas, madingus raštus ir detales. Užsukę vyrai liko nustebinti itin plačiu marškinių pasirinkimu ir bene didžiausiu Lietuvoje peteliškių asortimentu, o moterys – sužavėtos lengvais, praktiškais ir kokybiškais drabužiais.

G. Saso nuotr.

Podiumu žengusi aktorė Eglė Jackaitė pasipuošė odinėmis tamprėmis, išryškinusiomis liekną moters figūrą, laisva palaidine ir stilinga skrybėle. Puikiai nusiteikusi teatro ir televizijos žvaigždė šmaikštavo, kad toks drabužių derinys tinka tiek scenai, tiek kasdienai.

G. Saso nuotr.

Elegantiškai pasipuošę podiumu žengė šokėjai Ernestas Monginas ir Dmitrijus Popovas. „Šok su manimi“ dalyvis E. Monginas demonstravo kasdienę eleganciją, o legendinio ansamblio „Žuvėdra“ šokėjas D. Popovas pribloškė itin vyrišku įvaizdžiu.

G. Saso nuotr.

Stilistė Ieva Kanclerytė šokėjai Kristinai Navickaitei-Tinai parinko kelius dengiantį sijoną, prie kurio priderino pieno spalvos marškinius ir kailinę liemenę, tapusia daugiausiai dėmesio sulaukusiu vakaro drabužiu.

G. Saso nuotr.

Garsiausiomis ovacijomis buvo pasitikta laidos „TV pagalba“ žurnalistė Sandra Žutautienė. Kasdienai sportinį stilių besirenkanti moteris juokavo – toks drabužių derinys minėtai laidai netiktų. „Dažnai mano pasirinktas stilius prasilenkia su mano amžiumi. Taip elegantiškai atrodau antrą kartą. Sulaukiau daugybės komplimentų, atrodau labai gražiai, moteriškai. Tai nėra mano stilius, bet jaučiuosi puikiai“,– šypsojosi televizijos žvaigždė.

G. Saso nuotr.

Moteris pasakojo, kad drabužiams ji visai neskirianti dėmesio – jai jų nereikia. S. Žutautienė prisipažino ne tik nesekanti mados tendencijų, bet ir nevaikštanti po parduotuves: „Jei daiktas man patinka, iškart jį perku. Negalvoju kelias dienas, ar man jo reikia. Vis dažniau mane pakviečia pabūti modeliu, tad po truputį imu keisti savo garderobą.“

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis